Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.210 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Een 51-jarige Helmonder in geestelijke nood sloeg vanmiddag zijn gehele inboedel kort en klein. Vervolgens leek hij uit het raam te willen springen van zijn appartement aan De Waart in het centrum. Ook de brandweer rukte uit om assistentie te verlenen.
Diverse mensen waren getuige van de man die aan de reling van het raam hing. De politie forceerde de deur en kreeg zodoende toegang tot de woning, waarna zij de man naar binnen konden trekken. De man is daarna per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Daar zal hij onderzocht worden door de GGZ.
Een jaar geleden berichtten we over het feit dat de Helmondse politie het voortaan fors drukker heeft met verwarde mensen.

5 reacties:

ja en hoe zou dat nou komen?

Beantwoorden

Vreselijk

Beantwoorden

vinde t gek krijg je met die onbenullen bij de overheid.

Beantwoorden

in de waart wil ik nog nie dood gevonden worden,konstant inbraken en tereur ene grote krimie zooi,meer blauw moet daar komen,overal breken ze daar in overal staan van die meer of minder gastjes.lekker wonen ben je feffe van huis slaan ze de ramen eruit en het gaat gewoon door,lekker zo’n nachtwinkel in de buurt.

Beantwoorden

en dezelfde avond gewoon weer zelf alleen thuis.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *