Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.222 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De verhuisdozen op Suytkade staan al klaar in huize Van Rijswijk. Vanaf mei was Roel van Rijswijk voorzitter van de Wijkraad Helmond Centrum. Hij volgde toen Cees van Dijk op. Maar vanaf januari is de functie weer vacant. Zijn vrouw Marloes begint dan als de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Ameland. Hij verhuist met haar mee naar het waddeneiland.
“Dat betekent dat ik na 7 jaar afscheid neem van Helmond. Ik ga de stad missen. Ik heb hier al die jaren met veel plezier vertoeft. Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt. Dat betekent overigens ook dat ik hier nog vaker terug zal komen.”
De 36-jarige voorzitter hoopt dat er snel een opvolger voor hem wordt gevonden bij de wijkraad. “Er zit een fantastisch bestuur, met veel mooie ambities en plannen. Ik roep in ieder geval iedereen op om zich vooral te melden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *