Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.535 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

De politie hield vanochtend rond 08.30 uur een 50-jarige vrouw aan in haar woning in Helmond. Zij wordt verdacht van medeplichtigheid bij een serie straatroven in Helmond.
In 1 week in juli werden die 4 brute straatroven gepleegd bij 4 dames van 25 tot 61 jaar. Daarvoor werd eerder een 54-jarige Helmonder opgepakt. Na deze aanhouding ging het onderzoek verder. Dat leidde naar de 50-jarige vrouw. Zij wordt verdacht van medeplichtigheid. Zo zou ze onder meer geld gepind hebben met een gestolen bankpas. Haar precieze rol wordt verder onderzocht.

5 reacties:

Politie is goed bezig de laatste tijd! 👍

Beantwoorden

Triest voor degene die beroofd zijn door dat skorum!!!!

Beantwoorden

Slechte vrouwen, brrrr vies.

Beantwoorden

En de 54 jarige Helmonder is intussen alweer op vrije voeten maar dat wordt niet vermeld.

Beantwoorden

@Lucky luck op maandag 29 augustus 2022 om 00:40:

Wij wisten dat niet. Daarom is het goed dat jij dat meldt in het kader van “met zijn allen weten we meer”. Is hij nog wel verdachte?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *