Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.444 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Een vrouw is vanavond rond half 8 aangereden door een man in een auto. Dat ongeval gebeurde in de in november vorig jaar geopende speeltuin aan de Markiesstraat in ’t Haagje. De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 
Volgens omstanders die het hadden zien gebeuren, maakte de bestuurder een overspannen indruk. Het is ons niet bekend of de man is aangehouden door de politie.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

4 reacties:

Hoop niks ernstigs 😱🙏

Beantwoorden
Tineke van de Voort

Update:
De man zou (om nog onduidelijke redenen) zijn eigen vrouw hebben aangereden en vervolgens de auto weg hebben gebracht en daarna te voet terug zijn gekomen. Hij is toen door de politie meegenomen voor onderzoek. Een politieagent ter plaatse liet dat weten.

Beantwoorden

‘T Haagje blijft ’t Haagje he, tokkie gonna tok.

Beantwoorden

@Mark op donderdag 10 mei 2018 om 13:16:

Het Stigmatiseren van mensen uit een bepaalde wijk, in dit geval de oudste wijk van Helmond zegt meer over u dan over de mensen die er wonen, maar in sommige gevallen is dat wel enigszins te begrijpen want laten we wel zijn 80% van wat in venixwijken zoals brandevoort, dierdonk wonen zijn meestal import helmonders die van randstedelijke gebieden vandaan komen.

Beantwoorden
DeRijdendeRechter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *