Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.624 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Vanavond kort na 10 uur reed een auto tegen een woning in de Fazantstraat in Helmond Noord. Een vrouw reed met opzet tegen de woning van haar vriend, aldus getuigen. Daarbij raakte ze onderweg een geparkeerde auto die over de gehele zijkant beschadigd raakte. De vrouw is vervolgens gevlucht, de politie is naar haar op zoek.
Agenten in de straat riepen de toegestroomde buurtgenoten op om door te geven wat zij zagen dat er gebeurde. De technische recherche doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

11 reacties:

Koekwaus

Beantwoorden

Wanne gek

Beantwoorden

Update 1:
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Tja dat is nu met de deur in huis vallen
Beter smorgens doen
Is het KOFFIETIJD

Beantwoorden

Die vrouw moet de politie zo hebben, die woont daar vlakbij. Het zal dit keer niet bij een goed gesprekje blijven denk ik.

Beantwoorden

je zal zo’n vriendin maar hebben

Beantwoorden

Ze is al opgepakt door de politie hoorde ik.

Beantwoorden

Ze is gek maar dit gun je niemand ook sandy niet VOORAL ALS JE ZOON VAN 28 JAAR IS OVERLEDEN

Beantwoorden

Gaat goed hier in Helmond ofnie dan.

Beantwoorden

Update 2:
Burgemeester legt inwoonster gebiedsverbod in Helmond Noord op
Burgemeester Elly Blanksma heeft een inwoonster van Helmond een gebiedsverbod opgelegd, waarmee deze vrouw de toegang tot de Fazantstraat in Helmond Noord wordt ontzegd. Het gebiedsverbod heeft een duur van 3 maanden. Het is van kracht vanaf komende vrijdag tot vrijdag 21 oktober en zal door de politie actief worden gehandhaafd.
Aanleiding voor het gebiedsverbod is voortdurende overlast in en rondom een woning aan de Fazantstraat. Na meerdere incidenten, waaronder het met een auto inrijden op de gevel in april (zie de foto’s en informatie hierboven), heeft Blanksma gesprekken gevoerd met inwoners uit die straat. “Die gesprekken hebben mij aangetoond dat de situatie in de Fazantstraat zo niet langer kan voortduren. Alle inwoners van Helmond moeten met plezier in onze stad kunnen wonen. Daar sta ik voor. Hier is al maanden sprake van vrijwel constante overlast en het heeft er alle schijn van dat dit, als we niet ingrijpen, ook niet zal stoppen. Met dit gebiedsverbod verwacht ik dat we het probleem effectief aanpakken.”
Het opleggen van dit gebiedsverbod is de eerste bestuurlijke maatregel die rondom de overlast in de Fazantstraat wordt uitgevaardigd. Maximale straf voor het niet naleven van het gebiedsverbod is een gevangenisstraf van 3 maanden of een geldboete van 4100 euro. Afhankelijk van de wijze waarop de zaak zich de komende periode ontwikkelt, zal in samenspraak met de politie worden gekeken of deze situatie ook in aanmerking komt voor toepassing van de ‘Wet Aanpak Woonoverlast’. Deze wet (die in de volksmond ook wel aso-wet wordt genoemd) is sinds 1 juli van kracht geworden, is door de gemeenteraad opgenomen in de APV en biedt de burgemeester de mogelijkheid om bij voortdurende en ernstige woonoverlast gedragsmaatregelen op te leggen.

Beantwoorden

er zal echt wel iets zijn gebeurt in de relationele sfeer of zo,,,,dat de persoon dat heeft gedaan en daar word nooit over gesproken eigenlijk,,,daarvoor moet je het hele verhaal weten dan kan je oordelen
maar dit is n foute reaktie

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *