Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.613 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vanaf volgende week tot en met half december voert aannemer Boskalis (in opdracht van Rijkswaterstaat) werkzaamheden uit aan de weg die aan de oostzijde van de Zuid-Willemsvaart ligt. Dit is de weg die vanaf de Gerstdijk op het industrieterrein langs het kanaal naar Sluis X bij Asten loopt.
Het wegdek en de fundering van dit zogenaamde ‘schouwpad’ worden in die maand vervangen. Tijdens de werkzaamheden is de weg in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De omleidingsroute loopt via de Rochadeweg en de Kanaaldijk aan de andere zijde van het kanaal. De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de Kanaaldijk, die ligt aan de westkant van het kanaal.
Maandag begonnen er al werkzaamheden om de Roggedijk en de hoek met de Gerstdijkt opnieuw in te richten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *