Buiten is het 13 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.944 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Column Theo van Mullekom Helmond Aktief

Geweldig nieuws voor de zeer velen die dagelijks de weblog van Helmond aandachtig lezen. Dit nieuwsmedium is mij uit het hart gegrepen door de objectiviteit waarmee de "Weblog van Helmond" het nieuws brengt. Zakelijk weergegeven en op geen enkele manier vervuild door haatdragende en/of andere schrijfsels die beneden elk nivo staan. Hoe bedoel ik dat nou zo? U kent, herkent allemaal wel wat het schrijven van een column inhoud, ludiek, kritisch de puntjes op de i zetten, zonder de/of ‘n ander op een volkomen misplaatste manier te beledigen. Waarom laat ik u dat weten, omdat u waarschijnlijk zelf columns leest en daar waarschijnlijk ook een mening over heeft. Goed en wel, Theo heeft kenbaar gemaakt dat hij op uitdrukkelijk verzoek vanuit de ledenvergadering van Helmond Aktief, opnieuw lijsttrekker zal worden voor deze partij. Helmond Aktief die wel degelijk zich een plaats in de Helmondse samenleving heeft verworven, al zal dat misschien niet voor iedereen even duidelijk zijn. Toch enkele wapenfeiten: Als eerste partij kwam Helmond Aktief met het nieuws naar buiten om "preventie-poli" in de wijken te vestigen. Ook de vernieuwde milieu-straat is door bemoeienis van Helmond Aktief tot stand gekomen, je kunt nu het afval erin schuiven, voorheen moest je het in de container tillen. Ook de fonteinen in het kanaal waren het idee van Helmond Aktief, zo zijn er meer zaken in het Helmondse die mede door Helmond Aktief tot stand zijn gekomen. Een kleine partij, dat geef ik direct toe maar wel een partij waar het goed in vertoeven is, nooit geen enkele bonje, heel gezellige ledenvergaderingen, waar op een fijne manier met elkaar gepraat wordt over het wel en wee van onze stad Helmond. Helmond Aktief maakt nu dus ook aan alle webloglezers kenbaar dat zij als politieke partij doorgaat en hoopt nu ook weer dat zij op een positieve manier kan gaan bijdragen dat onze ouderen, hulpbehoevenden, werklozen etc., allen die een steuntje in de rug nodig hebben op Helmond Aktief kunnen rekenen. Geen loze verkiezingsretoriek voor de a.s. verkiezingen, maar doen waar zij altijd al voor stond, helpen waar geholpen kan worden.

Theo van Mullekom
Fractievoorzitter Helmond Aktief

1 reactie:

@Theo: Bedankt voor het compliment.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *