Buiten is het 2 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.792 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Column René Vetjens Trots op Nederland Helmond

Trots Op Nederland heeft een bewogen jaar 2010 achter de rug. Er is veel gebeurd en er moet nog veel gedaan worden. Ook al hebben we bij de landelijke verkiezingen geen zetels gehaald, dan nog blijven we actief. Actief met het raadswerk en onze volksvertegenwoordigende rol in ons mooie Helmond en actief bij het verder opbouwen van de landelijke organisatie van Trots Op Nederland. Uiteindelijk willen wij er over 3 jaar weer zijn.

Inmiddels hebben we enige ervaring opgedaan met het raadswerk waardoor we weten wat voor inzet sommige onderwerpen vragen. Zeker in de perioden van begrotingen. Dat kost veel tijd. Het belangrijkste is echter dat wij ons maximaal willen blijven inzetten voor de burgers van Helmond. Ons verdiepen in bepaalde problemen en zorgen dat we de stem van de inwoner van Helmond zelf goed horen maar ook kunnen laten horen.

Omdat wij onze tijd maar één keer kunnen besteden, hebben wij besloten om met onze bijdrage aan de Weblog van Helmond te stoppen. Met pijn in ons hart. Maar we moeten keuzes maken. Daarom willen wij iedereen bedanken voor de interesse en het lezen van onze column. De Weblog van Helmond willen wij bedanken voor de mogelijkheid om onze denkwijzen naar buiten te brengen.

Zoals gezegd, Trots Op Nederland gaat gestaag door. Wij blijven bouwen en onze bijdrage aan Helmond leveren. U kunt ons blijven volgen op onze website.

René Vetjens
Raadslid
Trots op Nederland, Helmond

5 reacties:

René, jammer dat je stopt met je columns, maar we hebben begrip voor de reden.
Hartelijk bedankt voor je columns op de weblog.

Beantwoorden

@René
Jammer dat jullie stopt. Vond het altijd goed om te lezen wat jullie vonden. Gaf een betere kijk wie jullie echt zijn en dat is GELUKKIG geen PVV. Het ga jullie goed!

Beantwoorden

@René
Jammer dat je deze afweging moest maken René. Politiek inhoudelijk hebben we zo onze verschillen, gelukkig ook overeenkomsten. De verscheidenheid van de columnisten vond en vind ik een aanbeveling voor de Weblog van Helmond. Spijtig dat de diversiteit met jouw afscheid van dit medium ook wat minder wordt. Het waren prettig leesbare columns. Tot in de raad!

Beantwoorden

@Rene,

Politiek betekent inderdaad het maken van keuzes en dat respecteer ik. Wel vind ik het jammer dat TON dit mooie medium om direct de Helmonders te laten horen waar ze voor staat niet meer zal benutten. Maar we horen het geluid van TON toch wel in de Raad en de commissies.

Beantwoorden

Hartelijk dank voor de plezierige reacties.
Natuurlijk gaan wij gestaag door met ons werk en op onze wijze. In de raad en daar buiten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *