Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.967 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

In diverse gemeenten sluit de burgemeester drugspanden voor een periode van 3 maanden. Louter de aanwezigheid van drugs boven de normen voor eigen gebruik in de woningen, is voldoende rechtvaardiging om de woning of het lokaal te sluiten. Die mogelijkheid tot sluiting hebben burgemeesters dankzij de Opiumwet.
De Amsterdamse burgemeester sloot dit jaar al 21 drugspanden. En ook in onder meer Veldhoven, Valkenswaard en Breda maakt de burgemeester gebruik van deze mogelijkheid.
Gegeven dat Helmond in 2012 nog ‘vice-hennephoofdstad’ van Nederland was en er nog altijd regelmatig hennepplantages worden opgerold, de stelling:

Ook burgemeester Blanksma moet drugspanden 3 maanden sluiten.

3 reacties:

Goed plan, kunnen ze niet meteen opnieuw beginnen.Leren ze het misschien af.

Beantwoorden

90 % is huurhuis waar het contract dan opgezegd wordt. Zo blijven lege huurhuizen 3 maanden leeg terwijl de wachttijd verder oploopt. Niet echt handig lijkt me….

Beantwoorden

Prima sluiten, maar ook rookverbod opheffen dan binnen de horeca dan!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *