Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.323 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

     

Buiten is het het weer, de huidige temparatuur in Helmond

   

 

                 weersvoorspelling voor Helmond:   
 
 
Vandaag:
   
De zojuist gevallen en de te verwachten buien:
   
   
 

 

Het weer in Helmond, dus nu weer Helmond weer, het Helmonds weerstation in feite dus. De weersverwachting, weerverwachting, het Helmonds weeroverzicht of weersvooruitzicht en weersvooruitzichten en dus weerbeeld in het Helmondse en omgeving en regio. Kortom, in het Engels the weather. Denk aan de weersverwachting van Stiphout, Mierlo-Hout, 't Hout, Brouwhuis, Dierdonk, Brandevoort, Suytkade, Rijpelberg, Laarbeek, Aarle-Rixtel, Deurne, Gerwen en Mierlo. De kans op maximum, maximumtemperatuur, minimum, minimumtemperatuur en ook de temperatuur vandaag, morgen, overmorgen, weekend, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, maar normaal gesproken niet van gisteren. Wordt het een witte kerst, de sneeuwverwachting, krijgen we sneeuw, hagel, regen, neerslag, regen, gaat het regenen, buien, buiig, zon, zonnig, bewolkt, droog, hoeveel graden ºC, wind, buienradar, de buienradar in 2 varianten, wisselvallig, verwachting, vooruitzichten, actueel, aktueel, weerbericht, weerbeeld, maximum, minimum, komende twee, drie, vier en vijf dagen, geen 14 of 15 daagse voor regio, wel dus 2 en 3 en 5 dagen. Kortom, het weer in Helmond, met een meer dan 'aardig' item als de buienradar. Ook weer op De weblog van Helmond.

 

1 reactie:

Totaal niet van deze planeet (Hellemond).
En wat jammer,
Zóveel bereik en nog niks door kunnen geven&leren.

Beantwoorden
Jacqueliena Scheffer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *