Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.917 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De voorspelde hoogste en laagste temperatuur vandaag in onze stad:

De te verwachten buien de komende 3 uur:De weersverwachting voor de komende dagen:Het weer in Helmond weer (in het Engels the weather) op het Helmonds weerstation. De weersverwachting, weerverwachting, het Helmonds weeroverzicht of weesvooruitzicht en weersvooruitzichten en dus het weerbeeld in het Helmondse en omgeving en regio.. Onder meer van Stiphout, Mierlo-Hout, ‘t Hout, Brouwhuis, Dierdonk, Brandevoort, Rijpelberg, Binnenstad, Centrum, Helmond Noord, Helmond Oost, Suytkade, Warande, Laarbeek, Aarle-Rixtel, Deurne, Gerwen en Mierlo. De kans op maximum, maximumtemperatuur, minimum, minimumtemperatuur en ook de temperatuur vandaag, morgen, overmorgen, weekend, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, maar normaal gesproken niet van gisteren. Wordt het een witte kerst, de sneeuwverwachting, krijgen we sneeuw, hagel, regen, neerslag, regen, gaat het regenen, buien, buiig, zon, zonnig, bewolkt, droog, hoeveel graden ºC, wind, buienradar, de buienradar in 2 varianten, wisselvallig, verwachting, vooruitzichten, actueel, aktueel, weerbericht, weerbeeld, maximum, minimum, komende twee, drie, vier en vijf dagen, geen 14 of 15 daagse voor regio, wel dus 2 en 3 en 5 dagen. Kortom, het weer in Helmond en de buienradar. Ook weer op De weblog van Helmond.

2 reacties:

Totaal niet van deze planeet (Hellemond).
En wat jammer,
Zóveel bereik en nog niks door kunnen geven&leren.

Beantwoorden
Jacqueliena Scheffer

@Jacqueliena Scheffer op maandag 24 juli 2017 om 20:08:

Dank voor je reactie! Het geheel was inderdaad erg warrig en deels niet kloppend geworden. Het duurde even, maar we hebben het Helmondse weer hierboven weer up-to-date gemaakt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *