Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

64reacties

Beste Helmonders, de gemeente heeft Optisport voor de komende 15 jaar aangewezen als beheerder en exploitant van het prachtige nieuwe Zwembad De Braak. Wij hebben er heel veel zin in. We stellen ons graag aan je voor en beantwoorden alvast 5 veel gestelde vragen.
We horen ook graag van jou. Want in ieder geval tot de opening van het zwembad in het najaar van 2023, gaan we hieronder jullie vragen beantwoorden.

Optisport in het kort:
Optisport exploiteert ruim 300 locaties in Nederland en België. Veel locaties zijn sportclubs, zoals zwembaden, fitnessclubs, ijsbanen en sporthallen. Maar ook diverse culturele- en ontmoetingscentra worden door Optisport met veel plezier beheerd en in bedrijf gehouden. Ruim 1½ miljoen mensen komen maandelijks in beweging op een Optisport-locatie! Een van onze sleutels naar succes is lokaal ondernemerschap. Onze locaties maken onderdeel uit van de gemeenschap en brengen jong en oud samen.

Wie is Bas Nijnens?
Mijn naam is Bas en ik ben projectmanager bij Optisport. Samen met mijn collega’s zet ik de komende maanden mijn schouders eronder zodat De Braak klaar voor de start is in november! Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Q&A
De afgelopen periode heb ik aandachtig alle zwembadberichten gelezen op De weblog van Helmond en heb veel vragen en opmerkingen voorbij zien komen. Graag beantwoord ik er nu alvast 5 via deze Q&A. Mochten er meer vragen zijn die ik kan beantwoorden, dan lees ik die heel graag in een reactie hieronder. Kijk vooral ook eens op onze nieuwe website voor meer informatie.

 1. Gaat Optisport De Braak ook zwemlessen geven en neemt Optisport de kinderen over van Laco?
  JA! De afgelopen weken heb ik deze vraag al meerdere keren ontvangen. We kunnen jullie geruststellen: de kinderen die nu al zwemmen bij Laco kunnen gewoon door blijven zwemmen bij ons.
  Optisport De Braak biedt verschillende soorten zwemlessen aan, reguliere zwemlessen, turbo zwemlessen, zwemlessen voor kinderen die wat meer aandacht nodig hebben en privélessen. Een goed overzicht over de Zed & Sop zwemlessen hiervan vind je op hier onze website
  Je dient je kindje wel weer opnieuw aan te melden via onze website, uiteraard start je op het niveau waar je gebleven bent. Ook de kinderen die nu via Stichting Leergeld zwemmen zijn van harte welkom om te komen zwemmen bij ons. De afspraken met Stichting Leergeld worden nu gemaakt.
 2. Hoe ziet er recreatief zwemmen er straks uit bij Zwembad De Braak?
  De locatie heeft een peuterbad van 100 m² en daarnaast 2 grote zwembaden. Het klopt dat er geen glijbanen of golfslagbad aanwezig is. We compenseren dit met toffe stormbanen in het water, loopmatten en andere speelattributen. Daarnaast zetten wij een tof activiteitenprogramma op waarbij er regelmatig leuke dingen georganiseerd worden zoals een bommetje challenge, DJ op het bad, etc. We krijgen hier heel enthousiaste reacties op van zwemmers op onze andere locaties in het land. Heb je zelf een goed idee voor een activiteit? Laat het ons zeker weten! De stormbanen hebben we al besteld, kijk maar eens hier.
  We zijn van plan om recreatief zwemmen aan te bieden op woensdag, vrijdag avond en zondag en in de vakanties nog veel meer uren.
 3. Hoe gaat het activiteitenrooster eruitzien?
  Sommige bezoekers van de weblog hebben aangegeven zich zorgen de maken over het voortbestaan van het doelgroepen zwemmen in het nieuwe zwembad. Met name de ouderen doelgroep maakte zich zorgen. Dat is echt niet nodig. Wij zijn van plan om juist meer van dit type activiteiten en meer banenzwemmen aan te bieden dan nu het geval is bij De Wissen. Daarnaast willen wij op de woensdag, vrijdag avond en zondag recreatief zwemmen gaan aanbieden.
  Wij zullen 7 dagen in de week geopend zijn en de bedoeling is dat wij ook een aantal dagen onze deuren om 07 uur in de ochtend openen voor de vroege vogels.
  Uiteraard is het bad ook geheel toegankelijk voor de senioren en beschikken wij over een lift, grote kleedhokjes en een “luie” trap zodat iedereen veilig het water in kan komen.
  Het rooster van Zwembad De Braak komt na de zomervakantie online. Houd dus onze website in de gaten!
 4. Hoe gaat Zwembad De Braak eruitzien? Nu lijkt het een vrij saaie locatie.
  In de bovenstaande antwoorden heb ik geprobeerd dit punt te weerleggen. Stenen zijn “maar” stenen. Het gaat er voornamelijk hoe we samen de sfeer in het centrum gaan maken!
  Inmiddels zijn wij bezig met het interieur van o.a. het horecameubilair en kleurstellingen. We creëren een warme sfeer in een strakke omgeving.
 5. Zijn de tarieven hoger in het nieuwe zwembad?
  De tarieven blijven grotendeels gelijk aan de tarieven van De Wissen. Uiteraard blijven ook wij samenwerken met organisaties zoals LEV, Stichting Leergeld en andere maatschappelijke instellingen zodat ook deze doelgroepen niet vergeten worden. Je kunt ze hier bekijken.

Bas Nijnens

In de reacties hieronder staat een eerste update.

64 reacties:

Dit is eng…. geen rits met negatieve reacties… 🙈

Beantwoorden

@Ikke op woensdag 21 juni 2023 om 23:16:

Dat is alleen maar fijn toch.
Maar als er vragen zijn dan van harte welkom

Beantwoorden
Bas (Optisport De Braak)

Vragen over de entreekosten is duidelijk beantwoord. Alles wordt met sprongen duurder, maar die blijven gelukkig zowat gelijk. Dank je wel.

Beantwoorden

@Bas Nijnens:
Is het als rolstoelafhankelijk zwemmer mogelijk baantjes te komen zwemmen en zo ja: wanneer en welke prijzen hanteren jullie daarvoor?

Beantwoorden
rolstoelafhankelijk zwemmer

@laura,
Een aantal tarieven zijn wat hoger en een aantal wat lager. Dus de sprongen vallen volgens mij allemaal wel mee. Je kunt uiteraard ook naar een rittenkaart kijken dan betaal je maar 10x voor 12 bezoeken

@rolstoelafhankelijke zwemmer
Uiteraard van harte welkom. Bij ons doelgroepenbad is dit mogelijk. De tarieven zijn hetzelfde als de reguliere banenzwem tarieven. Je kunt deze op onze website nakijken. Het rooster zal nog even op zich laten wachten tot na de zomer.

Beantwoorden

Klopt het dat de ouders die eerst zwemlessen afnamen van Laco, weer achteraan op de lijst mogen aanschuiven terwijl kinderen volop in in hun zwemproces zitten?

Beantwoorden

Wat ons gelijk op viel bij het binnenkomen van het zwembad gedeelte is de geringe raampartijen met weinig lichtinval. Donker claustrofobisch gevoel geeft dat.

Beantwoorden

@eefjewentelteefje (leuke naam),

Nee hoor dat klopt niet, als je kindje al zwom bij laco dan gaan wij er allen aan doen om je kindje zo snel mogelijk weer te laten starten. Dus dan heeft je kindje voorrang hierin

@hannah
Dat is wel apart want er zijn juist erg veel ramen. Wellicht even afwachten want als alles er eenmaal in zit dan zal het wellicht meevallen

Beantwoorden

@Bas (optisport) op donderdag 22 juni 2023 om 17:59:

Dank je wel voor het antwoord, maar nu maak je me toch een beetje ongerust met die in mijn ogen algemeenheden waarmee jullie bij de opening iedere kant op kunnen. Is er een prijzentabel?

Beantwoorden

Komt er babyzwemmen? Zoja welke dagen en wat gaat dat kosten? Kun je je er ook al voor inschrijven? Groetjes Debbie

Beantwoorden

rittenkaart Laco tot december 2024 ook nog geldig bij Optisport?

Beantwoorden

Komen er ook activiteiten zoals aqua gym en aqua joggen of iets wat daarbij in de buurt komt. En dan in de uren overdag en in het doelgroepen bad? (hopelijk wel 32 graden en niet als bij de Wissen te koud voor mensen met een spierziekte)

Beantwoorden

Gaan jullie ook het recreatief zwemmen aanbieden? En blijft het discozwemmen voor kinderen op vrijdagavond bestaan?

Beantwoorden

Wordt er ook hydrotherapie gedaan of oefenigen met een water temperatuur van 31 graden voor reuma , artrose en/of spier patiënten

Beantwoorden

zijn er tijden en dagen voor aquajoggen bekent

Beantwoorden

Op dit moment is er elke vrijdag vrouwen zwemmen. Wordt dit ook opgepakt?

Beantwoorden

Is het al bekend of de de Helmondse Watervrienden ook gebruik gaan maken van zwembad de Braak?

Beantwoorden

Is er bij jullie ook een all inn maand abonnement zoals nu bij de wissen? Want als je elke dag gaat zwemmen of aquajoggen en je moet dat doen met die rittenkaarten word het wel heel erg duur tegenover het maandabonnement nu,waar je dan ook nog bij kunt sporten als je dat zou willen!

Beantwoorden

Goedemiddag, momenteel is er op de woensdag een beweeggroep voor reuma patiënten. Is er in het nieuwe zwembad ook ruimte voor deze groep ?

Beantwoorden

@Ikke op woensdag 21 juni 2023 om 23:16:

🤣🤣

Beantwoorden

Is er ook een mogelijkheid voor recreatief zwemmen voor onze kinderen?
Dan hebben onze kinderen toch nog iets hier in helmond
Want als dat ook nog weg valt zoals beweert wordt dan zijn onze kinderen er helemaal mee aan

Beantwoorden

Sorry, ik begrijp het niet. Waar komt het zwembad? Op dezelfde plek als de Laco? Is de Laco niet meer in gebruik? Wanneer wordt het actief?

Beantwoorden

Een bekend fenomeen in Helmond is de zogenaamde Triatlon van Helmond … te voet naar het zwembad, (zwemmen?) en tenslotte met de fiets naar huis.
Is het toekomstige zwembad voorzien van een (bewaakte) fietsenstalling die voor de bezitters van een degelijk fietsslot enigszins hufter-proof is?

Beantwoorden

@laura, op onze website staan alle tarieven. De tarieven voor doelgroepen en banenzwemmen per maand moeten nog online komen maar dat is meestal het jaar abonnement gedeeld door 12

@debbie, zeker komt er baby en peuter zwemmen. Als je op onze website kijkt kun je meer informatie vinden hierover onder liz en wes zwemmen. De dagen en tijden volgen dan later

@mark, deze afspraken moeten wij nog maken met Laco. Dir hangt dus deels van Laco af. Meer duidelijk volgt zsm, mijn excuses

@Jindy, er komen zeker lessen en ook in de middag. Kijk eens op onze website voor de verschillende lessen. De dagen en tijden volgen later maar de activiteiten die we gaan geven staan er al op. Het water van het doelgroepenbad zal rond de 31 graden zijn.

@Cristel, wij gaan zeker recreatief zwemmen aanbieden. Op onze hoofdpagina zie je onderaan een bericht hierover. We willen op de woensdag middag, vrijdag avond (disco) en zondag recreatief zwemmen. Op de zondag komt er ook een toffe stormbaan in het water

@Inge, in het doelgroepenbad zal Lev zijn activiteiten blijven aanbieden en wij zijn ook in gesprek met de fysio om extra lessen met de fysio aan te bieden

@Jolanda, helaas zijn de tijden nog niet bekend. Dit volgt ergens na de vakantie

@Chaimae, we willen zeker vrouwen zwemmen aanbieden. We moeten nog wel even kijken welke dag dit gaat worden.

@Femke, alle verenigingen die nu bij De Wissen sctief zij gaan mee naar het nieuwe zwembad

@marianne, dat is zeker mogelijk, zie hiervoor onze website. Daar zie je alleen nog niet de maandbedrag (alleen jaar) de maand komt nog. Is waarschijnlijk jaar gedeeld door 12

@karin, zeker de reuma groep blijft. De aanvraag is reeds binnen van hen

@bozorgde moeder, jazeker is er genoeg recreatief zwemmen, zie hierboven het bericht over vrij zwemmen.

@claudia, op onze website op de homepage staat hier meer info over. Op de weblog staan er ook 6 blogs over. Wellicht interessant om even te lezen dan weet je precies wat er gast gebeuren.

@stapper, ik weet even niet of dit er gaat komen. Je kunt de vraag eventueel bij de gemeente leggen omdat zij dit eventueel oppakken, dit regelt Optisport zelf niet

Beantwoorden

Bas,
Als een jaarabonnement 360 kost, en 3 maanden kost 120 dan lijkt het me heel onwaarschijnlijk dat een maandabonnement 360/12 is.

Beantwoorden

@guus,
daar heb je gelijk in, excuus. Een jaar in 1x is altijd goedkoper, even verkeerd gekeken. Naarmate er meer handelingen zijn (dus maand ipv jaar) zijn de tarieven vaak ook hoger. Ik ga dit wknd en volgende week even rekenen en oplossen

Beantwoorden

Wordt deze dan geopend door een Roelvink in een zwembroek?

Beantwoorden

Zijn er beperkingen qua tijd in het doelgroepen bad ?
Nu ga ik iedere week zwemmen en Aqua-gym en kan dat vrijblijvend doen van 8.00 uur tot 15.30 uur.
Wat worden de tijden in het nieuwe zwembad ? Korter of hetzelfde ?
Wat wordt de prijs van 10x zwemmen kaart ?
Vr. Gr.

Beantwoorden
D. Mikkers – van Stiphout.

@D. Mikkers – van Stiphout,
De prijzen kun je terugvinden op onze website.
Het doelgroepen bad is redelijk veel toegankelijk maar vanwege huur en ander gebruik niet altijd.
Je kunt het beste even rond oktober het rooster in de gaten houden welke dan op de website bekend wordt gemaakt

Beantwoorden

@Inge op vrijdag 23 juni 2023 om 11:44:

Ook voor mijn hEds ben ik daar naar op zoek tevens rolstoelafhankelijk.

Beantwoorden

Oke, en de temperatuur?
Gezien mijn halfzijdige verlamming kan ik niet in te koud water zwemmen. Bij lavo aas het te koud voor mijn lijf….
En is t zwembad toegankelijk ? Wat voor trap?

Beantwoorden

Gaan lessen voor vrouwenzwemmen door, een hele grote groep vrouwen willen heel graag verder gaan met lessen.

Beantwoorden

@m.3.p
Het doelgroepenbad is 31 graden en goed toegankelijk met een luie trap

@nana
We willen dit zeker doorzetten, op welke dag dat wordt later bekend

Beantwoorden

wat gaat het kosten voor kinder zwemdiploma tehalen

Beantwoorden

@Bas optisport.

Is er een wachtlijst voor inschrijving?
En komt er ook een fitness gedeelte zoals bij laco?

Beantwoorden

Voor veel mensen veel te duur, nu bij Laco een abonnement van 39.50 per maand…kan dan overal gebruik van maken zoveel als ik wil..Fitnis zwemmmen en alle .groepslessen . Een groot verlies voor Helmond nu Laco weg gaat. En jammer dat jullie dit niet kunnen bieden.

Beantwoorden

Mijn kritiek is niet zozeer op Optisport maar op het gebrek aan ambitie van de gemeente. Een nieuw zwembad is hartstikke mooi maar kwa faciliteiten is het ontzettend sober. Geen recreatief bad, geen glijbanen, nog niet eens een duikplank. Daarbij zo klein dat er ook geen plaats is voor een fitness ruimte, wat juist een van de speerpunten van Laco was. Het verbaast me dan ook niet dat Laco niet mee overgaat.

Beantwoorden

Tot welke datum blijft de wissen open voor recreatief zwemmen??
In de zomervakantie bv kunnen we dan nog daar gaan zwemmen??

Beantwoorden

@Bas, minder vaste recreatie maar wij zorgen voor een leuk feestje door een stormbaan, loopmatten en regelmatig een tof feestje. Laat je vooral een x verrassen

@cindy, wij openen onze deuren in november/begin december dus tot die tijd zou je terecht kunnen bij Laco

@Rach, wij zijn nu bezig met het samenstellen van het team. Een deel van het team van Laco heeft al aangegeven met ons mee te gaan dus dat scheelt al. Ik verwacht dat als er een wachtlijst is deze niet heel lang zal zijn. Inschrijven kan via http://www.optisport.nl/debraak. Een fitness gedeelte zal er bij ons niet komen, hier is helaas niet voor gekozen.

Beantwoorden

Voor de bouwvak maakte Dave van Hout weer foto’s. Dit maal 3 foto’s in het zwembadgebouw waar we volgens projectmanager Bas Nijnens dit jaar nog kunnen gaan zwemmen.

Beantwoorden

Ik lees dat het doelgroepen bad 31 graden zal zijn. Zijn er nog momenten waarop dit verhoogd wordt, speciaal voor mensen met reuma, spierziekten of andere aandoeningen.

Beantwoorden

@Mm op dinsdag 15 augustus 2023 om 15:27:

Zodra Optisport-projectmanager Bas Nijnens terug is van zijn vakantie, zal hij ongetwijfeld ook jouw vraag beantwoorden.

Beantwoorden

dag Mm,

Het wedstrijdbad zal rond de 28 graden zijn en het doelgroepenbad blijft rond de 31 graden (wellicht iets hoger). Dit is de temperatuur welke afgesproken is voor mensen die hier baadt bij hebben voor hun lichaam. Ik denk dat je zult merken dan rond de 31 graden (zeker in een nw bad) voldoende moet zijn.
Uiteraard houden wij het in de gaten mochten we hier moeten bijschafen

Beantwoorden

Update:
Nieuwe ontwikkelingen en vragen & antwoorden over ons zwembad
Beste Helmonders. De opening van Optisport De Braak komt langzaam maar zeker dichterbij want het is sneller december (dan je wellicht denkt).
Er zijn inmiddels nieuwe ontwikkelingen die ik hieronder graag met jullie deel. En heeft iemand weer nieuwe vragen of tips, dan lees ik die uiteraard graag in een reactie hieronder. Helemaal bovenaan lees je de eerste 5 vragen en antwoorden (Q&A). In de eerdere reacties staan al gestelde vragen over ons nieuwe zwembad en mijn antwoorden. Wil je up-to-date blijven van de vele nieuwtjes? Via http://www.optisport.nl/sportcomplex-de-braak, onze Facebookpagina en De weblog van Helmond kom je ze vrijwel allemaal te weten.

 1. Wanneer opent het nieuwe zwembad de deuren?
  De bouwvakkers zijn op dit moment vooral binnen nog druk bezig. Alles loopt vooralsnog voorspoedig 🤞. In november gaan wij ervoor zorgen dat alles mooi en veilig wordt ingericht.
  Begin december is alles gereed, getest en openen wij de deuren van het nieuwe zwembad. Hopelijk zien wij jullie dan om te zwemmen of een lekker drankje te komen drinken.
 2. Hoe gaat het nieuwe rooster eruit zien?
  Op dit moment zijn we druk met de samenstelling van het team. Veel medewerkers van Laco gaan mee dus je gaat veel bekende gezichten zien. Daarnaast zijn wij ook druk bezig om nieuwe collega’s te zoeken, met name op het gebied van horeca en zwembad.
  Wij gaan een breed rooster aanbieden met verschillende doelgroepen, veel banenzwemmen, discozwemmen en op verschillende dagen vrij zwemmen. Op onze website staat nu nog geen rooster, maar alle activiteiten die daar staan gaan wij vanzelfsprekend ook aanbieden. Het kan zijn dat we niet direct met alle activiteiten starten, maar het merendeel zal zeker op het startrooster staan. Begin november maken we het gastenrooster bekend.
 3. Hoe meld ik mijn kind of kinderen aan?
  Alle zweminstructeurs die nu bij De Wissen les geven gaan mee naar De Braak. Daarnaast zijn we druk bezig om nieuwe collega’s aan te trekken.
  Naar verwachten kunnen kinderen die nu bij Laco zwemles volgen al in de 2de week van december bij ons starten, uiteraard op het niveau waar ze zijn gebleven. De andere kinderen die aangemeld zijn voor de zwemles en direct willen/kunnen starten, zullen naar alle waarschijnlijkheid ook snel starten.
  Aanmelden gaat via onze website. Je vult daar een aanmeldformulier in en krijgt vervolgens een bevestiging van ons. In oktober/november nemen we via de mail contact met je op om alles definitief af te spreken.
 4. Gaat Optisport de Braak ook vrouwen zwemmen aanbieden?
  Het is de bedoeling dat wij deze activiteit gaan aanbieden. Op dit moment zijn de teamleiders bij De Braak al bezig met het samenstellen van het rooster. We informeren iedereen daarover begin november!
 5. Kan ik een abonnement afsluiten voor het zwemmen?
  Dat is uiteraard mogelijk. Alle tarieven van de activiteiten staan op onze website. Je kunt kiezen voor een losse betaling, een 10- rittenkaart (je betaalt er dan 10 en krijgt er 12) of een abonnement.
  Er zijn 2 soorten abonnementen: 1 abonnement dat maandelijks opzegbaar is en een jaarabonnement dat na 1 jaar, per maand opzegbaar is. Het jaarabonnement betaal je maandelijks en dat is iets goedkoper dan het abonnement dat direct per maand opzegbaar is.
Beantwoorden
Bas (Optisport De Braak)

Ik hoop voor jullie een goede, voorspoedige start.

Beantwoorden

@bas Nijens ik heb een zeer goede tip, voor leuke verzorgde disco avonden in het zwembad, waar kan ik dit naar toe mailen, ik kan nergens je gegevens vinden?
Graag een reactie hierop.

Beantwoorden

Vraag:

Ik zie dat er op de website staat aangegeven dat baanzwemmen altijd mogelijk is. Betekent dat dat je dat kan doen tijdens de opening van het zwembad 7 dagen per week, en wanneer het jou uitkomt ( werk in de zorg, dus wisselende diensten)

Beantwoorden

Is er ook een mogelijkheid tot vrij zwemmen of zijn alle tijden vol getimmerd door de verenegingen…en wat is dan de entree?

Beantwoorden

@Bas op woensdag 28 juni 2023 om 11:26:

Volgens mij is er beneden wel een ruimte waar een sportschool in kan maar de gemeente wil geen 2 sportscholen zo dicht bij elkaar..onbegrijpelijk , 2 ongezonde eetzaken zoals de Mac en KFC mogen wel langs elkaar!

Beantwoorden

Hoelang duurdt het voordat je kind op zwemles kan
Want dior die corona toestanden etc staat mijn kleinkind al heel lang op de wachtlijst en toen die aan de beurt was kreeg ik een email van laco dat hij ineens naar het nieuwe zwembad moest inmiddels is die 7 hoop dat echt dat hij voor zijn 21e aan se beurt is

Beantwoorden

Komt de sauna ook terug

Beantwoorden

@Andre op zaterdag 16 september 2023 om 13:43:

Tof, dank je wel. Hopelijk tot snel

Beantwoorden

@Meggy op zondag 17 september 2023 om 10:43:

[email protected] is helemaal top

Beantwoorden

@Jolanda op zondag 17 september 2023 om 10:48:

Dat zou uiteraard leuk zijn maar dat is beetje veel.
Begin november komt het rooster. We gaan veel aanbieden maar uiteraard niet altijd. Het kan zijn dat we met een iets kleiner rooster beginnen en dan snel uitbreiden

Beantwoorden

@Ria op zondag 17 september 2023 om 12:53:

Dag Ria, vrij zwemmen is zeker mogelijk. Als het goed is bieden wij dit op de woensdag en zondag aan en op de vrijdag avond disco zwemmen. In de vakanties zullen we meer uren aanbieden.
Het kan hier en daar nog wat wijzigen maar dat moet de tijd even uitwijzen

Beantwoorden

@Martina op zondag 17 september 2023 om 13:19:

Onderin is echt “braak” liggend.
Alles neemt uiteraard ook weer kosten met zich mee, in beginsel hadden wij zeker een fitness erbij gewild maar soms moet je daarin keuzes maken (helaas)

Beantwoorden

@Jantina op zondag 17 september 2023 om 13:22:

Wellicht een leuke verrassing voor zijn sweet 16 party….
Zonder dollen, ik hoop dat uiteraard ook, heb je hem al ingeschreven bij ons?
Wij nemen alle aanvragen mee en hopen dat iedereen snel kan starten.
Wij zijn druk bezig met het werven van nieuwe collega’s, ook nieuwe mensen die graag de opleiding tot zwemdocent willen volgen bij ons zijn van harte welkom 🙂

Beantwoorden

@Wil op zondag 17 september 2023 om 17:45:

De sauna meenemen vanuit Laco wordt een beetje lastig 🙂 , maar er komt zeker een kleine sauna bij het doelgroepen bad (kleding aan uiteraard).
Wanneer deze open gesteld wordt voor de gasten is nog even afwachten want dit kan alleen als het doelgroepenbad open is (bijv met banenzwemmen, vrij zwemmen, groepslessen etc)

Beantwoorden

Dit wordt dus gewoon recreatief zwemmen ergens anders, dit is niet mee zoals het ooit is geweest qua recreatief zwemmen. Helaas!

Beantwoorden

@marc

Jammer om te horen dat je op voorhand dat al vind.
Helaas geen glijbaan, maar ook zonder glijbaan kunnen we lol hebben.
Hopelijk toch tot snel.

Beantwoorden

Komt er een fitness?

Beantwoorden

Leuk om alvast wat meer te weten over het zwembad. Jammer van die glijbaan, maar ik weet zeker dat mijn kids een stormbaan minstens zo waarderen!

Beantwoorden

@rick,
Nee er komt geen fitness

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *