Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 106.411 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

“Yess.. dit jaar kunnen we dan eindelijk het 20-jarig bestaan van de Kasteeltuinconcerten Helmond met jullie vieren.” zo laat de organisatie vandaag weten. Inderdaad, na 2 jaar wachten lijkt het erop dat deze zomer de jubileumeditie van veruit het beste Helmondse evenement ooit doorgaat.
Net als de vorige 19 edities, zijn de 8 vrijdagavonden (vanaf 8 juli tot en met 26 augustus) in de kasteeltuin ook dit jaar weer gratis te bezoeken. Dat betekent: een zeer volle kasteeltuin, gezellig een drankje drinken, kids die het plastic inzamelen, veel (cover)bands en het weerzien van oude bekenden. Want waarom iets veranderen als het goed is…
Het enige minpuntje is dat het rond 23.00 uur is afgelopen. De kroegen zijn dan voor velen een logisch vervolg. Een andere mogelijkheid is de Afterparty op het Havenplein. Daar zorgen Sven Heaven of Le Frini of Benny Cool elke avond tot 1 uur ‘s nachts voor groovy funky disco en house beats.
Op dat alles hebben we door corona 2 jaar moeten wachten. Omdat wellicht niet iedereen meer weet hoe het er tijdens de Kasteeltuinconcerten aan toeging, hieronder de aftermovie van de laatste editie. Die 7 vrijdagavonden in 2019 trokken in totaal bijna 50 duizend bezoekers.

3 reacties:

Mooi! Gezellig! Veul plezier allemaal!

Beantwoorden

Wat heb ik daar zin!
Destijds werd er volgens mij gezegd dat voor dit jubileum de toppers uit het verleden zouden worden terug gehaald. Ik zeg doen: ABBA!

Beantwoorden

Nu de kroegen ook nog GRATIS

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *