Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.164 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

Zondagochtend 08.50 uur berichtten we:
Een 13-jarig meisje uit Brouwhuis is zaterdag niet thuisgekomen. Zij heet Diana en werd voor het laatst gezien op de Markt in Helmond. Zondagnacht om 02.47 uur deed de politie een eerste oproep, zondagochtend om 08.30 uur bleek zij nog steeds vermist. Als je haar ziet of informatie hebt, bel de politie op 0900 – 8844.

Haar signalement:
– 1.60 lang
– normaal postuur
– lang donker haar
– licht getint (spaans)
– opvallend grote glimmende oorbellen
– Uggs met bont
– licht blauwe strakke spijkerbroek (grijze knopen bovenbeen)
– nickelson jas, gouden accenten, met bontkraag

Update op maandag om 10.31 uur:
De 13-jarige Diana Maria Borrero Otero is nog steeds vermist. De zoekpogingen van de politie hebben tot op dit moment niets opgeleverd. Haar onderdak verschaffen is strafbaar, laat de politie weten.
Niet de eerste keer dat zij werd vermist en achteraf bleek te zijn weggelopen. Dat gebeurde vorig jaar ook op 7 oktober en 15 september.

13 reacties:

Nog geen nieuws over Diana. Inmiddels heeft de politie onderstaande kleurenversie van bovenstaande foto vrijgegeven:

Beantwoorden

De politie laat zojuist weten dat Diana nog steeds niet gevonden is. Ondanks dat de politie er alles aan doet om haar terug te vinden.

Beantwoorden

Volgens berichten op Facebook is ze al meerdere malen op de kermis gesignaleerd. Het lijkt me sterk dat agenten, al dan niet in burger, haar dan niet kunnen vinden.

Beantwoorden

@Noud op dinsdag 26 maart 2013 om 16:14:

Misschien heeft een agent wel een schommel tegen het hoofd gehad.
En moeten ze wat arme burgers opschrijven die gespaart hebben voor de kids.
En even verkeerd staan, verder zien ze echt weinig of niets hier in Helmond.

Beantwoorden

De sinds zaterdag vermiste Diana Maria Borrero Otero is nog altijd vermist, zo liet de politie de weblog zojuist weten. De vijfde dag dat ze vermist is. 🙁

Beantwoorden

Op Facebook liet Deanigza Borrero, de moeder van Diana, een half uur geleden een emotionele oproep achter:

Please ik ben de moeder van Diana ik schrijf dit bericht voor de gene die met diana is
Diana en Omar is het enigste wat ik heb in mij leven ik heb al 1 baby verloren met 6 maanden ik kan het niet aan om nog 1kind te verliezen dit is het enigste wat ik nog heb in mijn leven diana en Omar ik kan niet meer slapen ik kan niet meer eten elk moment van dag denk ik aan waar Is diana wat ze doet en met wie ze is en wat er met haar meschiens is gebeurt
Ze is 13 jaar lief maar ook naief makkelijk beïnvloedbaar
En vergeet niet iedereen komt uit een vrouw En is de moeder
Zo astublieft breng diana terug
Het maakt me niet uit met wie ze was of wat ze doet ik wil alleen diana terug

Ilove you diana Please come Home Xx mama

Beantwoorden

Waarom wordt er geen amber alert gedaan ??? Of een landelijke oproep ??? Duurt nu toch wel erg lang allemaal ???

Beantwoorden

Diana is terecht
Diana uit Brouwhuis is terecht. “Nu zorg dragen voor de juiste nazorg. Eenieder bedankt voor het mee zoeken,” zo laat de politie weten.

Beantwoorden

Wat moet dat een opluchting zijn voor de familie 🙂 … Gelukkig maar

Beantwoorden

Maar toch heb ik het gevoel dat er niet alles is gedaan om haar te vinden, want uit verschillende berichten uit de (social) media, blijkt dat ze regelmatig op de kermis te vinden was en ook wel eens in de bioscoop in de tijd dat ze vermist was..

Beantwoorden

@Stank op woensdag 27 maart 2013 om 13:26:

Fijn dat ze gevonden is. Wil natuurlijk niet zeggen dat ze op de kermis of bios ook echt was. Een belletje naar de polite en die komt echt wel meteen opdraven hoor.
Maar ik vind dat die Diana ook wel iets meer moeite had mogen doen om gevonden te worden. Ben benieuwd wat er dat koppie omgaat en wanneer ze voor de vierde keer vermist wordt.

Beantwoorden

Vanmorgen gezien hoe Diane gevonden werd. Ze wilde samen met 2 vriendinnetjes de trein opstappen. Gelukkig had haar buurvrouw haar allang gezien en liet de conducteur weten dat er een vermist meisje in de trein zat!! Snel was de politie ter plekke om Diane uit de trein te halen. Diane was eigenlijk niet van plan om naar huis te gaan volgens mij…. Ik vind het wel raar dat ze gewoon rondhangt in Brouwhuis… Ach ja, gelukkig is ze terecht!

Beantwoorden

Zoals Roland zegt:
het is gewoon wachten om een vierde keer een melding van vermissing van Diana in de krant of op het weblog te zien. Zal wel een kick van haar zijn om weg te lopen c.q te verdwijnen en dan blijkbaar toch ergens in de buurt rond te hangen. Toch wel héél erg raar, ja!
Die vriendinnetjes lezen de weblog zeker niet. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat ze er geen weet van hebben gehad dat die Diana werd vermist en dus gezocht. Of is het: wat kan mij dat allemaal schelen. Ik bemoei me nergens mee!! Niet erg leuk voor haar familie. Dus Diana: wanneer ga je er weer vandoor? We zullen het beslist op de weblog lezen………

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *