Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 110.572 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

4reacties

Aan dezelfde keukentafel waar ik vele jaren terug het partijprogramma van Helmond Aktief op papier zette, schrijf ik nu mijn afscheidsbrief aan alle inwoners van Helmond en speciaal Mierlo-Hout.
Door mijn zwakke gezondheid ben ik genoodzaakt aan het einde van deze raadsperiode te stoppen met mijn raadswerk. Ik doe dit met pijn in het hart. Ik heb het altijd als een roeping gezien, maar het is helaas niet anders.
Ik wil daarom, alle Helmonders en Houtenaren die op de een of andere manier het mij mogelijk gemaakt hebben dit raadswerk 20 jaar lang te mogen doen, hartelijk bedanken.
Voor het politieke handwerk nemen anderen bij Helmond Aktief de scepter over, maar ik blijf wel als adviseur aan de partij verbonden. Want ik kan het niet laten. Ik wil dit op de achtergrond blijven doen, wat ik als raadslid ook altijd heb gedaan: de gewone Helmonders/Houtenaren een steun in de rug geven. Op 3 december 2001 werd de lokale partij Helmond Aktief opgericht, om de lokale politiek meer inhoud te geven. Om deze redenen is het ook dat ik graag lijstduwer wil zijn bij de a.s. verkiezingen van Helmond Aktief, lijst nummer 7.
Mijn betrokkenheid bij de man en vrouw in de straat heeft altijd voorop gestaan in mijn visie op de politiek. Zoals gezegd, ik doe een stap terug omdat het moet. Maar Helmond Aktief komt dit jaar, met de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s. terug met sterke kandidaten. Op onze lijst staan 22 kandidaten waaronder maar liefst 7 vrouwen, met ieder een geweldige staat van dienst. Onze lijsttrekker is Berry Smits, woonachtig in Helmond West/Mierlo-Hout.
Tijdens mijn ziekteperiode heb ik ontzettend veel warme reacties van burgers uit mijn eigen Mierlo-Hout, de stad en politiek gekregen. Dat heeft veel voor mij, mijn vrouw en kinderen betekend. Hoewel, als je mij wérkelijk een plezier wilt doen, stem dan bij de a.s. raadsverkiezingen op lijst 7 Helmond Aktief. De lokale partij Helmond Aktief is sinds haar bestaan nooit van naam veranderd, hier was ook geen reden voor, geen trammelant, want gebleken is door de jaren heen dat Helmond Aktief een stabiele vrienden partij is. Ga stemmen a.u.b. want uw stem telt, zeker als u uw stem gaat uitbrengen op onze partij met zeer betrokken kandidaten van 1 t/m 22 op onze lijst nummer 7, Helmond Aktief. 
Een mooier afscheid als raadslid kan ik me niet voorstellen, echter ik blijf wel als adviseur beschikbaar en betrokken bij Helmond Aktief als lijstduwer.
Namens alle kandidaten wens ik u, dat het u allen zeker in gezondheid blijvend goed mag gaan.

Hartelijke groet van Theo van Mullekom, raadslid Helmond Aktief

4 reacties:

Het ga je goed Theo!
Voor wie het niet (meer) weet: Theo was 1 van de 4 politici die in 2007 begonnen met columns te schrijven voor de weblog. Hij schreef deze 22 columns.

Beantwoorden

Bedankt Theo voor het vele goede werk dat je voor Helmond en de verwenweekenden deed.

Beantwoorden

Grote waardering voor al je energie en tijd die je gestoken hebt in het raadswerk en voor de alle burgers van Helmond.

Beantwoorden
Jaap Stroomenebrgh

Theo is niet meer. Respect voor deze mooie Hellemonder. Veel betekent voor Helmond. Een markant figuur. RIP Theo. We zullen je missen. Dank voor alles dat je gedaan hebt voor Helmond en de medemens.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *