4reacties

Afscheidsbrief van Theo van Mullekom

Aan dezelfde keukentafel waar ik vele jaren terug het partijprogramma van Helmond Aktief op papier zette, schrijf ik nu mijn afscheidsbrief aan alle inwoners van Helmond en speciaal Mierlo-Hout.
Door mijn zwakke gezondheid ben ik genoodzaakt aan het einde van deze raadsperiode te stoppen met mijn raadswerk. Ik doe dit met pijn in het hart. Ik heb het altijd als een roeping gezien, maar het is helaas niet anders.

Ik wil daarom, alle Helmonders en Houtenaren die op de een of andere manier het mij mogelijk gemaakt hebben dit raadswerk 20 jaar lang te mogen doen, hartelijk bedanken.
Voor het politieke handwerk nemen anderen bij Helmond Aktief de scepter over, maar ik blijf wel als adviseur aan de partij verbonden. Want ik kan het niet laten. Ik wil dit op de achtergrond blijven doen, wat ik als raadslid ook altijd heb gedaan: de gewone Helmonders/Houtenaren een steun in de rug geven. Op 3 december 2001 werd de lokale partij Helmond Aktief opgericht, om de lokale politiek meer inhoud te geven. Om deze redenen is het ook dat ik graag lijstduwer wil zijn bij de a.s. verkiezingen van Helmond Aktief, lijst nummer 7.
Mijn betrokkenheid bij de man en vrouw in de straat heeft altijd voorop gestaan in mijn visie op de politiek. Zoals gezegd, ik doe een stap terug omdat het moet. Maar Helmond Aktief komt dit jaar, met de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s. terug met sterke kandidaten. Op onze lijst staan 22 kandidaten waaronder maar liefst 7 vrouwen, met ieder een geweldige staat van dienst. Onze lijsttrekker is Berry Smits, woonachtig in Helmond West/Mierlo-Hout.
Tijdens mijn ziekteperiode heb ik ontzettend veel warme reacties van burgers uit mijn eigen Mierlo-Hout, de stad en politiek gekregen. Dat heeft veel voor mij, mijn vrouw en kinderen betekend. Hoewel, als je mij wérkelijk een plezier wilt doen, stem dan bij de a.s. raadsverkiezingen op lijst 7 Helmond Aktief. De lokale partij Helmond Aktief is sinds haar bestaan nooit van naam veranderd, hier was ook geen reden voor, geen trammelant, want gebleken is door de jaren heen dat Helmond Aktief een stabiele vrienden partij is. Ga stemmen a.u.b. want uw stem telt, zeker als u uw stem gaat uitbrengen op onze partij met zeer betrokken kandidaten van 1 t/m 22 op onze lijst nummer 7, Helmond Aktief. 
Een mooier afscheid als raadslid kan ik me niet voorstellen, echter ik blijf wel als adviseur beschikbaar en betrokken bij Helmond Aktief als lijstduwer.
Namens alle kandidaten wens ik u, dat het u allen zeker in gezondheid blijvend goed mag gaan.

Hartelijke groet van Theo van Mullekom, raadslid Helmond Aktief