Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.389 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Groot carnavalsfeest bij De Auw Fieppen gisterenmiddag in de aula van de Jan van Brabant, voor de echte Helmonders de voormalige Paterskerk in de Molenstraat. Rond het middaguur al een volle zaal met 4 á 500 Auw Fieppen die konden genieten van vele optredens. Optredens ondermeer van Ronnie Peskens, de winnaar van de Zilveren Narrenkap 2008, de Helmvlegels die hun carnavalshit voor 2009 tot 2 maal toe brachten en een keigoed nummer van Willie Aarts makkelijk mee te zingen met la la la la.
Heel bijzonder en onverwacht was het optreden van onze burgemeester Fons Jacobs die het nummer zong Leve de carnaval. Hij zorgde voor een opgewarmde zaal die daarna De Keiebijters met Prins Briek en zijn gevolg uitbundig welkom heette. Kortom carnaval zoals carnaval gevierd moet worden.

Fons Jacobs burgemeester van Helmond

Auw fieppen in de Jan van Brabant volle bak in de Jan van Brabant Uitbundige prins Briek XXXV van De Keiebeiters Dansmarietjes

Klik op de foto's voor de grote versie

2 reacties:

Skon, hil skon en kei gezellug.

Beantwoorden

hoi met marije ,wil diegene die over de auwfiepen gaat voor het carnaval 2010 even met mij contakt opnemen bij voorbaad dank
0610485420

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *