Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.067 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

De Helmondse gemeenteraad heeft vanavond besloten om burgemeester Elly Blanksma (58) voor te dragen voor herbenoeming. De raad doet hiervoor een aanbeveling bij de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties.
Een vertrouwenscommissie, bestaande uit leden uit de gemeenteraad, boog zich de afgelopen periode over haar herbenoeming. Blanksma werd in november 2012 beëdigd als burgemeester van Helmond (filmpje). Op dinsdagavond 19 juni 2012 werd zij daartoe voorgedragen door onze gemeenteraad.

4 reacties:

Gefeliciteerd mevrouw Blanksma! Mooi ook voor Helmond want als ik het filmpje moet geloven bent u een mensen-mens.

Beantwoorden

Belachelijk dat ze is herbenoemd na alle ellende ten opzichte van de gemeenteraad waarmee ze het imago van de stad heeft beschadigd en daarnaast de ruzie over een schutting, weg met deze burgemeester.

Beantwoorden

Kan iemand het imago van Helmond beschadigen dan?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *