Buiten is het 26 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.874 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

Over een kleine 3 weken barst het carnaval weer los. Voor veel Helmonders het feest waar het hele jaar naar werd uitgekeken. Ter voorbereiding worden gespaarde gelden bij elkaar geschraapt, kletsavonden bezocht, carnavalswinkels & stoffenwinkels afgestruind en oude carnavalsspullen nog eens doorzocht op bruikbaarheid.

Carnaval in Helmond

Middels de slogan ‘Kies je Kraker voor 2008!’ is Omroep Brabant nog zoekende naar de carnavalskraker van 2008. Wij in Helmond weten al welk nummer dat is. Bij de opening van het carnavalsseizoen won Zemac met het lied Un maaid oit Helmond immers het schlagerfestival van de Keiebijters.
Wie dat wint, heeft alle recht carnavalskraker 2008 te zijn, zo is de gedachte. Want wij kregen het verzoek om de bezoekers van de weblog op te roepen dit nummer van Zemac te steunen middels een stem bij Omroep Brabant. Dat verzoek steunen we graag. Hopelijk jullie ook. Ga daarvoor naar deze site en stem even op dat nummer.
Wil je het nummer en dat van de andere deelnemers even horen, dat kan daar. Maar het verzoek blijft om te stemmen op Un maaid oit Helmond van Zemac.

13 reacties:

Deez maaid oit Hellemond zal us efkes goan stemmu!!

Beantwoorden

Meen stem hebbe ze ok.

Beantwoorden

Volgens mij is de lijst op de site een tussenstand en kan de nummering dus dagelijks wisselen, vooral bovenin wisselen de liedjes elkaar af. Dus ga niet automatisch op nr. 16 stemmen, maar kijk even welk lied er bij staat. Uiteindelijk moet “ons” lied dus op nr. 1 eindigen.

Beantwoorden

@Ad:
Bedankt voor de toevoeging. Om het duidelijk te houden is in de logtekst de betreffende nummering verwijderd.

Beantwoorden

En als echte Hellemonder heb ik natuurlijk op un maaid uit Hellemond gestemd.

Beantwoorden

Ik heb zonet ook gestemd!

Beantwoorden

En deez maid hi naturlik ok op Zemac gestemd, want hellemondse maidjes zin trots op zon liedje.

Beantwoorden

En niet vergeten via de email je stem te activeren!!

Beantwoorden

Ook gestemd want met de meisjes uit Helmond is niet mis mee.

Beantwoorden

Er is nog een lange weg te gaan, ze staan nu op 17. Niet zo best, maar aan de andere kant is het wel een heel specifiek liedje dat misschien toch iets minder in de rest van de provincie wordt ontvangen.

Beantwoorden

Helaas heeft onze hulp niet mogen baten. De maid oit Helmond is blijven steken op plaats 17. Volgend jaar misschien weer een nieuwe poging.

Beantwoorden

Het grote stemmen voor de carnavalskraker 2009 bij Omroep Brabant is weer begonnen. Evenals in 2008 doet er ook in 2009 weer een Helmondse inzending mee. De inzending staat op dit moment nog op plaats 24 (van de 25) dus dat moet beter kunnen.

Beantwoorden

Het gaat trouwens om “Mag ik bestellen” van Ferry de Lits.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *