Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.480 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

logo Jazz in Catstown Helmond

Zaterdag en zondag is het voor de 28e keer Jazz in Catstown. Op 12 podia zullen ruim 40 bands en artiesten hun opwachting maken. Babette van Veen en Jules Deelder (beiden met band) zijn daarvan de bekendste.
In 2009 kwamen er zo'n 25.000 bezoekers naar dit gratis muziekfestijn. Geen verkeerd aantal zou je denken. Toch valt dat tegen, gezien de 40 tot 45.000 bezoekers in 2008 en de 35 tot 40.000 bezoekers in 2007 (cijfers van ED). Daarbij kreeg Jazz vorig jaar behoorlijk wat kritiek. Over onder meer de muziekprogrammering en de drankprijzen. Ook de collecte 'Een Piek voor Muziek' die werd gehouden om het evenement gratis te houden, kon niet iedereen aanspreken.
Daarom is dit jaar gekozen voor een andere opzet. Het doel is het jazzfestival intiemer en gezelliger te maken. Jazz in Catstown 2010 krijgt meer maar kleinere podia, de vrijdag is vervallen en het muziekaanbod is meer 'jazz-gerelateerd'.
Dit alles in de hoop dat het dit jaar beter is. Het bestuur van Jazz in Catstown heeft gezegd benieuwd te zijn naar de mening van de Helmonders.

5 reacties:

we worden vandaag in de krant al bedankt voor het geslaagde weekend!!

Beantwoorden

@Toke:
Ik kreeg toevallig de krant van gisteren onder ogen. Vervelend foutje inderdaad, maar ach, nu weten we tenminste al dat we bedankt zijn voor een “zeer geslaagd en sfeervol Jazz in catstown 2010”. Het kan maar gebeurd zijn. 🙂

Beantwoorden

Kwam nog een oud logo tegen.
Het lieve pootje in het nieuwe logo is veel jazz-vriendelijker dan de harige versie in het oude logo.

Beantwoorden

Jazz in Catzztown Babette van Veen
Babette van Veen

Beantwoorden

Babette: 4 liedjes, half uur pauze, 3 liedjes half uur pauze. Toen maar weggegaan daar, er was meer stilte dan jazz bij dat podium voor Zeezicht 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *