Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.208 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Op de Steenweg is vannacht wederom gevochten. Het zou onder meer gaan om een vechtpartij in de pas geopende Club Tien. Er zou met glas zijn gegooid, een gewonde man werd in de handboeien in een ambulance afgevoerd en er zouden 2 personen aangehouden zijn. De politie sloot de Steenweg daarom vannacht na 2 uur af (en opende die weer voor 3 uur). Dat lieten diverse omstanders ons weten.

Helmond

Niet de eerste keer deze maand dat het uit de hand loopt met uitgaan op de Steenweg. In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 juli hield de politie 9 personen op en rondom de Steenweg aan na vechtpartijen en geweld richting de politie. Afgelopen dinsdag werden daar nog 2 Helmonders voor opgepakt. Lees desgewenst de uitgebreide berichten op 10 en 29 juli bij het nieuws. Jeroen Loohuis, buurtbrigadier van de Helmondse politie, liet gistermiddag weten dat er nog meer aanhouding volgen omdat er in dat gebied cameratoezicht is.
In het weekend van 9 en en 10 juli was er kermis in Helmond en werd een deel van de problemen daaraan toegeschreven. Dit weekend was er geen kermis…

9 reacties:

gaat niet goed daaro, niet de eerste vechtpartij bij Club 10, gespannen sfeertje altijd, ik ga er niet meer binnen, mijn ouders blij

Beantwoorden

GVD, blijft dat daar bezig?

Beantwoorden

Ik denk dat er in Club10 en op de Steenweg de komende maanden de nodige veldslagen zullen plaatsvinden. Grimmig sfeertje tegenwoordig. Waar rook is, is vuur…

Beantwoorden

Wanneer gaat de burgemeester in grijpen bij deze tent? Het is voort elk weekend raak daar.

Beantwoorden

Op het moment is het 2 maal fout gegaan. Dit incident wat afgelopen week is gebeurd kan overal gebeuren. Het is natuurlijk lullig dat het nu net na het andere incident gebeurd. Ik denk niet dat je te vlug van stapel moet lopen. Als het vaker gebeurd dan moet er idd in worden gegrepen.
Denk dat je nu nog even het voordeel van de twijfel moet geven.

Beantwoorden

Stappen in Helmond wordt weer gevaarlijk.

@Peter
Goede vraag, de burgemeester heeft met die frietzaak in het Haagje in ieder geval geleerd hoe hij niet moet reageren op zoiets. Hopelijk leerde hij daar zijn lesje.

@Simpel
Ik weet het niet, maar zouden er niet meer vechtpartijen geweest? Niet elke vechtpartij in de horeca komt naar buiten toch?

Beantwoorden

Tja, je weet van te voren als je dat soort volk (lees; mensen die zich na een glaasje alcohol niet meer kunnen gedragen) binnen gaat laten in je nieuwe club dat je dan om problemen vraagt. Genoeg voorbeelden uit het verleden in Helmond! Gewoon dat tuig buiten de deur houden en alles is opgelost. En geen gezeur over discriminatie e.d. Wie zich niet kan gedragen komt er niet in.

Beantwoorden

Waarom moet een burgemeester ingrijpen bij een akkefietje in een club? Daar is toch de politie voor?

En hoe bepaal je wie tuig is en wie niet? Heeft iemand een precognitief apparaatje dat ingezet kan worden?

Beantwoorden

Nou Peter,

Jacobs die ingrijpt? Da’s lachen, wanneer en hoe? Wilders komt binnenkort naar Helmond voor een werkbezoek, kan hij hem vragen hoe het eigenlijk zou moeten in deze stad. Er zit hier nl voor een kleine 500 jaar gevangenisstraf in de diverse wijken. Gasten die nog nog nooit in tientallen jaren belasting en één cent premie betaald hebben, maar nog steeds dagelijks de boel oplichten, vernielingen aanrichten en argeloze mensen bestelen. Steuntrekkers die die heel hun leven van vader op zoon een uitkering hebben, in de mooiste huizen zitten die keer op keer van boven tot onder verbouwd zijn en daar gewoon hun vieze praktijken voortzetten. Dan heb ik het nog niet eens over drugs en hennep, waardoor velen als gevolg hiervan door het lint gaan in de kroegen, b.v. in de Steenstraat. En dat in combinatie met alcohol. En die gasten wonen echt niet in de straten waar Jacobs en zijn wethouders zitten. Genoeg te doen voor Geert, die wel weet hoe ie de boel moet aanpakken. Vooralsnog zit hij jammer genoeg nog steeds in een gedoogbeleid. En vooral door dat jarenlang gedogen van LINKS begint Nederland nu echt op Amerika te lijken…………….

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *