Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

4 reacties:

@G.Ekkehenkie op maandag 8 mei 2017 om 10:28:

Dank voor de aanvullende informatie waardoor we nu het nut van die trappen zien. Met die kennis van nu weten we meteen ook dat we de goede gok maakten om de bewijsfoto niet als een Verzin een bijschrift te plaatsen.

Beantwoorden

@G.Ekkehenkie op maandag 8 mei 2017 om 10:28:

Jij beweerde dat het nut van dat bovenste trapje binnen nu en afzienbare tijd wel duidelijk zou worden. Je had sneller gelijk dan we dachten. Met haar bovenstaande foto’s van 28 april blijkt Irma dus gevoel voor de actualiteit te hebben want gisteren kiekte zij:

Navraag bij de gemeente leerde ons dat de aannemer vanaf de tweede helft van 2016 bezig is geweest met de realisatie van het tweede deel van de ecozone. Dit is het gebied aan de westzijde van De Veste in de wijk Brandevoort. In totaal is ruim 60.000 m³ grond verzet (ruim 3000 vrachtauto’s) waarvan 50.000 m³ is afgevoerd.
De realisatie van de ecozone is op dit moment in de afrondende fase. Afgelopen weken zijn de beplanting aangebracht en de asfaltpaden. In de komende periode worden de speeltoestellen geplaatst en de nog braakliggende terreinen ingezaaid met verschillende soorten bloemrijk grasland.
De trappen zijn in een eerder stadium bij de realisatie van de fietsonderdoorgang aangelegd. “Binnenkort vormen ze de entree naar een nieuw en mooi stukje Helmond” aldus de woordvoerder van de gemeente.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op vrijdag 12 mei 2017 om 14:37:

Regeren is vooruitzien. 🙂

Beantwoorden

Irma maakte gisteren ook nog de onderstaande foto’s:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *