Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.191 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

6 reacties:

Verdorie! Nu herken ik er eentje en ben ik een keer op tijd, weet ik zijn naam niet. 🙁 Ik heb hem samen met mijn zus wel eens op afstand zitten te bewonderen. Een beetje 😉 te jong voor ons, maar een pracht exemplaar of niet dames?
Gokje: Jeroen

Beantwoorden

Floris

Beantwoorden

Roy

Beantwoorden

Gefeliciteerd Johan. Het goede antwoord is Roy.
Roy Gijsberts is 1 van 6 werknemers van het populaire Club NL op Mallorca. Dat zestal is straks om 19.00 uur voor het eerst te zien in de reality-serie Mallorca is van ons! In samenwerking met Telegraaf VNDG geeft Metronieuws.nl en de Metro-app je vrijdags 6 keer een kijkje achter de schermen op dat eiland.
De 22-jarige Roy woont in Helmond en ging naar de Knip. Een maand geleden werd de 22-jarige Roy uitgebreid voorgesteld. Of hij al een leuke vriendin heeft, weten we niet Tineke T…

Beantwoorden

Oei oei kom ik dadelijk in beeld hahaha

Beantwoorden

De eerste aflevering van de realityserie Mallorca Is Van Ons!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *