Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.676 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

interview in december 2013Voor een periode van maximaal 3 jaar wordt de wachtgelduitkering aan oud-wethouder Peter Tielemans voortgezet. Dat besluit (pdf) nam B&W tijdens een extra vergadering precies een week geleden. Sinds zijn aftreden 3 jaar geleden, ontving hij tot voor kort wachtgeld.
De nieuwe uitkering is in de vorm van een invaliditeitspensioen op grond van een volledige arbeidsongeschiktheid. De uitkering is een bruto maandbedrag van zo’n 5 duizend euro, zijnde 70% van zijn laatst verdiende loon als wethouder. Omdat de gemeente daarvoor niet verzekerd is, wordt er voor zijn invaliditeitsuitkering geld gereserveerd bij de gemeentelijke jaarrekening 2016.
De verdere ontwikkelingen in zijn gezondheidstoestand (Tielemans heeft zowel geestelijke als lichamelijke klachten) worden periodiek onderzocht. Uiterlijk 1 jaar na de toekenning van het invaliditeitspensioen is er een herbeoordeling om te bezien of er redenen zijn voor herziening of intrekking van de uitkering.
De vrees van de krant op 19 november dat de gemeente Tielemans nog 6 jaar moet doorbetalen, is daarmee gehalveerd. Bij deze zetten we ook meteen ff hun foutje recht. De krant dacht dat Peter Tielemans vorige maand voor het eerst sinds juni 2013 het stilzwijgen doorbrak over de taxibonnenaffaire die hem tot aftreden dwong. Maar dat gebeurde 3 jaar eerder al, bekijk de video met het uitgebreide interview dat Arnold Otten met Tielemans had op 30 december 2013.

9 reacties:

Ba ba, hij heeft geestelijke en lichamelijke klachten…….ja ja.

Beantwoorden

Niet normaal en zeker ook nog een taxi pasje

Beantwoorden
Anita Van de Kerkhof

Wie heeft die man gekeurd?? Zeker zo n “onafhankelijke dokter.” jaajaa.
En waarom werkt ie dan niet bij Senzer? Wat mankeert ie eigenlijk? Waarom doet ie zo onduidelijk over z n klachten. Dit riekt n beetje. Mijn neus zegt dat t stinkt.

Beantwoorden

En ondertussen stijgt de ozb met 9 ℅ ipv de besparing die gerealiseerd is door het scheiden van afval terug aan de burger te geven … Graaiers

Beantwoorden

@Anita Van de Kerkhof op woensdag 7 december 2016 om 17:47:

? Logisch én terecht!

Beantwoorden
Sonja van der Asdonk

Schandalig dit figuur komt ook echt overal mee weg.

Toen ie nog wethouder en centrummanager was zat er al een steekje bij hem
los dus dat is niks nieuws.

En ja laat hem dan ook voor zijn uitkering bij Senzer gaan schoffelen.
net zoals andere dat MOETEN, zo zie je maar weer dat er toch verschil wordt gemaakt.

GRAAIERS ONDER ELKAAR.

Beantwoorden

Dat wordt volgend jaar nog meer bezuinigen op de WMO zodat er weer geld overblijft om dit te kunnen bekostigen. Je legt het gewoon uit als zijnde : zorg.

Beantwoorden

De gemeenteraad weet helemaal niets.Ook niet wat er (ook) in rijksrecherche onderzoek wordt meegenomen.Ik voorspel een veel grotere schade als men zich zelfs maar kan voorstellen.In de tussentijd wordt er gretig gebruik gemaakt van de gemeentekas.Zo werkt dat hier.Ons kent ons.In een tijd waarin het bijna onmogelijk is om via de reguliere UWV weg Die dan bovendien gemaximaliseerd is.

Beantwoorden

Strafsteun kreeg hij bij mij na eerst z,n eigen geld te hebben opgemaakt meer krijgen werknemers niet die met een slecht ontslagbewijs op straat komen te staan .

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *