Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.325 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Onze stadsdichter Wim Daniëls bekende dat hij 3 jaar geleden met een Helmondse ambtenaar een Helmond-deal sloot. Die bekentenis deed hij vanmiddag in zijn wekelijkse column bij het VARA-radioprogramma Spijkers met Koppen. Wie het niet hoorde (of nogmaals wil luisteren), hieronder de gehele column (later aangepast in een voor een ieder te beluisteren MP3-versie):

Over het genoemde Volvo-schandaal met de overleden columnist Martin Bril ontstond recent flink wat tumult. Miste je dat schandaal, lees dan de aantijging, de ontkenning van de voormalig Volvo-marketingdirecteur en ‘Bril schreef 29 keer over Volvo, maar ook 36 keer over BMW’ aldus de Ombudsvrouw van de Volkskrant.
Zoals we eerder bekend maakten, zal Wim Daniëls na de zomerstop niet terugkeren bij dit populaire radioprogramma.

2 reacties:

Prachtig.

Beantwoorden

Tjahahaha…. maar stiekem broeit er toch wat…. hier in Helmond (=€ 360,-)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *