Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.267 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
44reacties

Vandaag is het dan zover. Jongerenfestival Impact 2006, dat we eerder mochten aankondigen, is op dit moment in volle gang. Ideaal festivalweer, goede artiesten en muziek, relaxte sfeer, schitterende podia met schitterende belichting en het centrum van Helmond weer eens volle bak.
Ze zeggen soms ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’.
In Helmond zorgt onze jeugd nú al voor iets magnifieks! Want dit evenement staat, staat als een huis!
Gefeliciteerd Impact en alle vrijwilligers!

Afgelopen weken hebben we flink gedimdamd hoe we dit festival op de weblog moesten vangen. Uiteindelijk concludeerden we: 1 foto zegt meer dan 1000 woorden. Omdat we ruim 400 foto’s plaatsten, zegt dat (rekenkundig) dus meer dan 400.000 woorden. Die 410 foto’s zijn verdeeld over fotoalbum 1, fotoalbum 2 én fotoalbum 3. Genoeg te zien dus, veel kijkplezier.
Veel foto’s hebben nog geen onderschrift. Onze fotografen zijn beter in fotograferen en minder in het maken van goede onderschriften. Weet jij een onderschrift van 1 of meer foto’s, geef dan hieronder het fotonummer (bijvoorbeeld PICT2766) met daarbij jouw tekst. Wij plaatsen die dan onder die foto in het album. Daarmee maak jij de foto-albums weer leuker voor anderen. Wil je foto’s downloaden (gratis natuurlijk)? Dat kan en is geen enkel bezwaar. Dat vinden we zelfs leuk, want het zegt immers dat onze fotografen hun werk naar behoren deden. Bij gebruik even melden dat je ze van de weblog hebt. 

Afsluitend kun je hier een 2 minuten-diashow van de gehele dag zien. Daarin de hoogtepunten van alle foto’s die in de 3 foto-albums staan.

44 reacties:

Het schijnt een mooie dag te zijn geweest.

Beantwoorden

Hulde voor de fotograaf.

Beantwoorden

Het was een prachtig festival en al hoor ik dan niet bij de jongeren, het was mooi, goed georganiseerd, voor de vrijwilligers én fotograven werd goed gezorgd, zelfs het weer werkte mee, niet te warm en niet te koud én gelukkig géén regen.
Ik ga nu slapen, straks de rest van de foto’s uploaden.

Beantwoorden

Geweldig feest.
Jammer dat ik te laat thuis was.

Beantwoorden

Goed feest!

Beantwoorden

Zo, nou dat was nog eens een geslaagd feestje gisteren.
Als oud Plato vrijwilliger neem ik mijn petje af voor “Impact en aanhang”. Ook het licht en geluid door SLG was perfect verzorgd.
Wat wij al jaren riepen is dus toch mogelijk.
Alleen wel jammer dat de Helmondse jongere nu 1 keer heeft mogen proeven van dansen in helmond, terwijl dat dat toch iedere weekend mogelijk zou moeten zijn.
Waarschijnlijk was daarom veel van het Helmondse volk niet te verleiden tot een danspasje.
Ook het feit dat Bos security de beveiling NIET deed is de sfeer ernstig ten goede gekomen. Dit beveilingbedrijf snapte de bedoeling, kunnen ze die voor Plato ook niet inhuren??
Aan de vrijwillers van Impact wil ik nog even zeggen: ga sponsors regelen en zorg dat jullie onder het juk van KCH uit komen. Dan kunnen jullie met eigen middelen dingen organiseren,en dat jullie het in je hebben was gisteren overduidelijk.
Thanks voor een te gekke dag.
Just SuuS

Beantwoorden

Lieve mensen,

Ik heb als medeorganisator een meer dan geweldige dag mogen beleven. Tot nog een half jaar geleden, zelfs een dag van te voren heeft menig Helmonder niet kunnen inschatten wat we hebben voor elkaar gekregen als IMPACT TEAM. GRAAG DANK IK HEEL HELMOND VOOR DEZE HEERLIJKE DAG…

TOT Volgend JAAR @ IMPACT 2007!!!

Stan

Beantwoorden

Alle organisators van de St. Impact,

proficiat met de zeer succesvolle dag gisteren!

Beantwoorden

Idd, was echt top.. Hopend dat ik volgend jaar weer een bandje krijg (H). Maar Impact Team het was Top!

Beantwoorden

tja ik was er niet bij, maar heb door de foto’s wel een impressie gekregen hoe het is geweest…. wel jammer dat die fotograaf bij verschillende foto’s te diep in het glaasje had gekeken offe kwam het door iets anders 🙂 🙂 ….beetje wazig wassie wel hoor hahaha

Beantwoorden

Heey mensen,

Ook ik wil even een hulde geven aan Stichting Impact !!! Jongens jullie hebben t maar geflikt ik ben trots op jullie !!!

Greets Alex

Beantwoorden

Ik heb me geweldig vermaakt zondag. Ik niet alleen, want wat een drukte, niet normaal. Thumbs up for Impact.
@STAN:
Geweldig dat het festival van volgend jaar alweer vaststaat. Helmond rules!
Ben jij dat trouwens met Fedde Le Grande hierboven op die kleine foto?

Beantwoorden

Naar wat ik gehoord heb was het een erg geslaagde dag! Hopelijk kan ik volgend jaar zelf aanwezig zijn. De foto’s zien er gezellig uit!

Beantwoorden

@ Alex: Dat is iemand van Impact zelf.. 🙂

Ik sta ook met hem op de foto 😀

Beantwoorden

‘t was in 1 woord fantastisch,, wat een leuk publiek ,, wat een goede organisatie,,, Volgendjaar maar weer dan !!!!

Beantwoorden

Het is alleen wel jammer dat de foto’s door elkaar staan in de albums, maar als we ze hadden moeten sorteren dan hadden jullie nog minstens een dag moeten wachten voordat de foto’s online hadden gestaan, het zijn er wel erg veel geworden :-))
Alleen al het uploaden duurde verschillende uurtjes, maaaaaaar het was heel leuk om ze te maken en een dag later hing de muziek nog in mijn oren, vooral de bassen van Fedde Le Grande.
Daarom nog een korte slideshow op volgorde, zie hierboven.
Maar enfin, we zijn allemaal van mening dat dit voor herhaling vatbaar is en dan ook met minstens 13.000 bezoekers.

Nog even een kleine anecdote; er stond een hele groep politieagenten bij elkaar, ik liep erheen en zei, “denk erom, samenscholen doen we niet hé” ………….:-))

Beantwoorden

hehe, vet maat…

damn, wie heeft dat geluid verzorgt? dat was echt heel goed namelijk!
En die programmering, zowel regionaal als mainstage was geniaaaaaaal! poeh poeh….

*schouderklopje*

En goeie foto’s btw 🙂
Volgend jaar nog beter, nog grootser en nog meer mensen (oh oh….)!
Dus, kijk uit naar Impact 2007, in de tussentijd, kom allemaal de editions bezoeken.
Greetz

Beantwoorden

Ow f#cking yeah!

Ik hoorde al tijden dat dit festival er aan zat te komen. Dan ging ‘t wel door, dan weer niet… maar dit had ik nooooit verwacht: wat een fucking vet festival! Zowel goeie regionale als nationale bands, een indrukwekkend dik hoofdpodium en errug goed geluid op alle podia! Dan zat het weer ook nog mee en was het volk in grote getalen gekomen. Dik succes dus! Volgend jaar weer en beter.

Mijn complimenten voor het opzetten en uitvoeren van dit zeer geslaagde festival aan het hele Impact team. Keep up the good work!! C U next year.

Sietse.

Beantwoorden

Stichting Impact BEDANKT!!!
Zoals al velen het gezegd hebben, het was een geslaagd festival!!!
Bedankt voor een gezellige zondag!!!

Rob

Beantwoorden

Impact rocked the shit out of the town, yeah baby! De foto’s zijn stuk voor stuk heel mooi!

@Stinkdread: ja man, dat licht- en geluidsbedrijf was zwaar goed! Wat daar allemaal hing.. nog nooit vertoond op een Helmonds festival in ieder geval! Complimenten voor die gasten!! En de programmeur is ook een genie zeg..

IMPACT 2007 wordt: LOUDER, BETTER, HARDER, FASTER!! WOOHOO!

Beantwoorden

hmm er staan een paar fotos niet bij want er waren nog best veel gemaakt savonds op de steenweg van mij en een paar vrienden

Beantwoorden

Hartstikke gaaf festival !! Petje af voor de organisatoren 😀

Maar kan er de volgende keer iemand iets aan die kinderen bij het kanaal doen? Kunnen er dan geen hekken geplaatst worden of zo? Er stonden heel veel kleine kinderen pal naast de waterkant het kanaal te vervuilen…..

Beantwoorden

haa zekerr well geslaagdd
maahh wij staan mt paar vriende op de foto staan die ergens anders ofwat ??
Laterss..

Beantwoorden

@shimara en @niCkyy;
De foto's die je hier ziet zijn door de fotografen van De weblog van Helmond gemaakt. Stichting Impact had zondag zelf ook fotografen rondlopen. Die foto's komen op de site van Impact. Wanneer dat precies is weten wij niet. Zodra wij weten wanneer, zullen wij er hier vanzelfsprekend meteen melding van maken.

Beantwoorden

@Yvette
In eerste instantie is het natuurlijk de verantwoordelijkheid van de ouders om die kleine kinderen bij het water weg te houden.
Ik zie het ook vaak bij de Kasteeltuinconcerten dat er jonge kinderen vlak bij de vijver aan het spelen zijn zonder dat hun ouders op hen letten.

Beantwoorden

@Porcupine
Ik ben het helemaal met je eens dat de verantwoordelijkheid bij de ouders ligt. Ik snap ook niet dat zij dit lieten gebeuren….??
Ik zou het alleen jammer vinden als dit festival een slechte naam krijgt als er een kind in het water valt. Beter voorkomen dan genezen.
Heb net de foto’s trouwens bekeken: keigaaf en lekker druk !!

Beantwoorden

oke dankjewel.. en dat is dan gewoon op http://www.festivalimpact.nl ?

Beantwoorden

het was echt super vet zondag!! nu kunnen we laten zien aan heel nederland dat helmond toch wat voor steld! verder echt een gweldige organisatie!!

Anne-Sophie

Beantwoorden

@Anne-Sophie
In het land weet men wel dat Helmond wat voorstelt. Ze willen het alleen nog niet toegeven.

Beantwoorden

@Yvette:
Tsjah, zodra we hekken aan het kanaal gaan zetten verdwijnt 80% van de sfeer. En ookal heeft helmond een slechte naam: zodra een kind dat water in verdwijnt voelt zich niemand belangerijk genoeg om erachter aan te duiken.

Met 15.000 man rond dat kanaal genoeg vrijwilligers.

Bedankt voor de scherpheid, want natuurlijk kunnen we alle tips gebruiken voor volgend jaar 🙂
Greetz Daan

Beantwoorden

Over de foto’s van het festival kan ik het volgende mededelen, wij zijn zelf druk bezig om alle foto’s die we zelf hebben laten schieten van het festival bij elkaar te krijgen om ze zo spoedig mogelijk op de site te kunnen zetten!!

nogmaals: HELMOND, SPONSORS, VRIJWILLIGERS, SYMPATHISANTEN EN VRIENDEN VAN STICHTING IMPACT, ALLEMAAL ENORM BEDANKt voor de steun van Festival Impact 2006!!

Houd de site goed in de gaten allemaal!!er komen nog veel ECHT vette feesten aan!!!!

ook zijn wij als stichting nog op zoek naar medewerkers, kom langs, bel of mail!!!

@stinkdread, het geluid was idd uitzonderlijk goed!!

Vriendelijke groet,
Geert Blenckers
Stichting Impact

Beantwoorden

geen apesjit foto’s?:(:( .. maar wel vet:):):):)

Beantwoorden

@kaaz;
Spijtig genoeg hebben wij van een paar bands (waaronder Apesjit dus) en DJ’s inderdaad geen foto’s. Gelukkig dat ook Impact fotografen had rondlopen. Nu maar hopen dat die daar wel opstaan. De foto’s van Impact komen dus nog.

Beantwoorden

Zie hier! Nog meer pics (waaronder van ApeSjit). Have phun!

http://www.beboy.nl/copper/index.php?cat=2

Beantwoorden

Kei gaaf!!!

Beantwoorden

Schitterend festival en lekker veel mooie foto’s!!!! Mooie website is dit trouwens. Hier staat echt veel over helmond. Hier kom ik zeker terug.

Beantwoorden

ja oke! dat is minder, dat er iemand in het water valt! maar met dat festival kunnen we wel laten zien dat helmond zeker wat voorsteld!

mzzls

Beantwoorden

Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekerrrrrrrrrrrrrrr voor herhaling vatbaar!!! Goed initiatief, ben r vlgnd jaar weer.

Beantwoorden

hee mensen

beetje laat maar festival impact was zwaar goed
ben echt trots op jullie wat jullie ervan gemaakt hebben!

het dansen met Thara Bergen vond ik zelf super gaaf en ik hoop dat ik vaker voor impact mag dansen want het was echt helemaal super geweldig!!!
en jullie uiteraard ook bedankt voor die positieve reacties!!!

dikke kus en tot snel (hopelijk) Lieke

Beantwoorden

Hej gek kind!
ik zal je wel op tijd bellen want er komen ontzettend veel feesten aan, meid!
Gaan we lekker dansen!

Groetjes,
Dana

Beantwoorden

zijn er ook filmpjes gemaakt? dat heb ik ergens gehoort…

Beantwoorden

Dat was super!!!

Beantwoorden

Ja die dag/avond was echt gezellig. zulke dingen moeten er zeker vaker georganiseerd worden in Helmond!

Beantwoorden

@karin,Helemaal mee eens Karin, daarom zijn we al weer druk bezig met de volgende editie volgend jaar!

Ons volgende feest zal helmond trouwens ook zeker op zijn kop gaan zetten!!op 30 december zullen 1500 mensen in het Bavariahouse helemaal uit zijn dak gaan op Bass Impact een dance/hardstyle feest van Stichting Impact!!!
check voor meer info: stichting-impact.nl of powercore.nl!!!

kan en mag je niet missen!!!

we zijn als stichting trouwens ook altijd op zoek naar vrijwilligers, hiervoor kan je voor info mailen naar [email protected].

tot ziens op een van onze fessten!!!
vr gr geert

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *