Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.813 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De 16-jarige Diana Borrero Otero is sinds vrijdag 14 augustus vermist. Zij woont in een instelling in Zetten (een dorp in de provincie Gelderland) en is voor het laatst in Helmond gezien. Dat meldt de politie.
De tiener van Cubaanse afkomst heeft halflang haar dat bruin is geverfd en draagt dat haar meestal in een knot. Diana is 1 meter 70 lang en heeft bruine ogen. Heb je tips, bel de politie op 0900 – 8844.
Niet de eerste keer dat zij werd vermist. Dat gebeurde eerder dit jaar in maart (vanuit een instelling in Deurne), vorig jaar in augustus (vanuit een instelling in Ossendrecht), in maart 2013 en in 2012 in oktober en september. De laatste 3 keer woonde het meisje nog in Brouwhuis.

2 reacties:

Vroeger hadden ze zo’n ijzeren bal aan een ketting, misschien een idee?

Beantwoorden

en niet één, maar twee meisjes zijn vermist geraakt-weggelopen uit dezelfde instelling. wellicht zijn deze dames samen op stap.
heeft de een de nader later opgehaald of zo.
of er is aardig iets mis bij de instelling.
begin me zoiezo af te vragen waar het bij die meid zo mis blijft gaan.

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen/2015/augustus/chinouk-schaaf.html

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen/2015/augustus/diana-borrero-otero.html

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *