Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.108 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De algemene indruk van de nieuwjaarsreceptie 2014 van de gemeente Helmond is positief. Nog nooit waren er zo veel gasten (ruim 400) aanwezig, waaronder veel vertegenwoordigers vanuit het maatschappelijk middenveld. Theater Speelhuis waar de receptie voor het eerst werd gehouden (in plaats van het kasteel) bleek een passende locatie met uitstekende verzorging. Die conclusies maakte B&W vorige week bekend. De gemeente gaat daarom door met dit nieuwe concept van de nieuwjaarsreceptie.
Naar aanleiding van een brief van de ChristenUnie ontstond er in de week voor deze nieuwjaarsreceptie (op maandagavond 6 januari) enige commotie. Uit een reactie van B&W een dag later bleek de soep de soep niet zo heet gegeten te worden als zij wordt opgediend. Zie hier (Word-document) de brief en de B&W-reactie. Alle aanmeldingen werden verwerkt en iedereen die dat wilde, blijkt een kaartje.gekregen te hebben
Voor de komende nieuwjaarsreceptie zijn er wel enkele verbeterpuntjes. Zo zal er duidelijker aangeven worden dat iedereen welkom is, maar dat je dan wel een gratis toegangskaart nodig hebt (die je kan reserveren via de site). Om de receptie meer bekendheid te geven, vindt B&W de inzet van social media een optie. Bij een uitverkochte voorstelling mag voortaan iedereen na afloop van de voorstelling de receptie in de foyer vrij binnenlopen.
Goed nieuws voor het Speelhuis nadat zondag bleek dat zij het Helmondse sportgala dit jaar niet mogen huisvesten.

3 reacties:

Moet ik woord bevallen letterlijk opvatten?
We zijn al meer dan 9 maanden na dit fenomeen voor de helmondse pleps want gewone man is niet welkom, wordt weggekeken.

Beantwoorden

@mogen wij niet komen dan?

Jammer!

Beantwoorden

@mopje op donderdag 9 oktober 2014 om 18:46:

Iedereen mag komen as je maar van te voren een gratis kaartje besteld. Ik zou zeker komen: gratis drank als je er van houdt. 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *