Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.131 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vannacht heeft er rond 3.05 uur brand gewoed in een bestelauto aan de Jan van Goyenlaan in Helmond Noord. De auto, die geparkeerd stond op de afrit van het bejaardentehuis de Pannehoeve, is door nog onbekende reden gaan branden. Hoewel de brandweer de brand snel onder controle had, moet de auto als verloren worden beschouwd.
Het is de zesde auto binnen 2 kilometer die in in een periode van 3 maanden door vlammen werd verwoest. Nummer 5 was nog geen 3 weken geleden, de eerste in die reeks was op 2 november.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties staat een update.

4 reacties:

Dat die stupert maar snel gepakt word voor dat er nog meer uotos in onze weik er aan gaan

Beantwoorden

Beantwoorden

En net de volgende op de Valkstraat?

Beantwoorden

Update:
Deze autobrand in de nacht van maandag op dinsdag is waarschijnlijk ontstaan door kortsluiting onder de motorkap. Dat liet de brandweer aan het ED weten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *