Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.224 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Komend weekend is de A270/N270 vanaf de Hortsedijk tot de Wolvendijk in Eindhoven afgesloten vanwege de Grand Coöperative Driving Challenge 2016. Dit internationale evenement is onderdeel van de Dutch Technology Week. Vanuit Eindhoven naar Helmond is de snelweg wel als normaal open.
De A270/N270 is dicht op zaterdag 28 én zondag 29 mei van 07.00 uur tot 19.00 uur. Tijdens het evenement wordt het verkeer omgeleid via gele borden, zie het kaartje met de omleidingsroutes (pdf). Voor alle duidelijkheid: vanuit Helmond is er dan geen verkeer richting Eindhoven mogelijk vanaf deze kruispunten:

  • N270/Europaweg – Hortsedijk afgesloten voor verkeer richting Eindhoven.
  • N270/Europaweg – Automotive Campus afgesloten.
  • N270/Europaweg – Brandevoortse Dreef/Schootense Dreef afgesloten voor verkeer richting Eindhoven en afgesloten voor overstekend verkeer van/naar Brandevoorse Dreef – Schootense Dreef.
  • N270 – Neervoortse Dreef afgesloten voor verkeer richting Eindhoven.

Deze snelweg richting Eindhoven werd vorig jaar ook al 2 keer afsloten. Toen vanwege de Automotive Week en de recordpoging met aerodynamische ligfiets.

6 reacties:

Lekker dan…….

Beantwoorden
Anita Van Der Kruijssen

Nee wij hoeven de deur niet uit

Beantwoorden

hebben we voortaan een bijgewerkte kaart nodig om Helmond in en uit te komen ?

Beantwoorden

Ik het dan ook pas vanaf 7 uur dicht, of net zoals afgelopen jaar al rond half 7?

Beantwoorden

Verkeer vanuit Eindhoven naar Helmond heeft volgens mij geen hinder. Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden om richting Eindhoven te komen en zijn we niet afhankelijk van alleen deze verbinding, zoals de omleidingsroutes al laten zien.

ECHTER:
Daarbij wel meteen een waarschuwing op zaterdag tussen 12 en 16 uur zal er behoorlijk wat verkeershinder zijn in andere delen van Helmond in verband met de laatste etappe van de wandelvierdaagse. De omleidingsroute “Stiphout/Nuenen” kan dan voor extra ongemakken zorgen.

Beantwoorden

Spelletjes en wedstrijden horen niet op de openbare weg thuis.
Huur daarvoor het circuit in Zandvoort maar af.
Vanmorgen weer de waanzinnige “rotonde route” door Mierlo naar Nuenen gereden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *