Buiten is het 19 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.801 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Ruim een maand verschenen er geen nieuwe politieke columns op de weblog, maar komende maandag begint de nieuwe reeks. Net zoals de afgelopen jaren staan die columns vrijdags erna in Weekkrant De Loop.
In het onderstaande artikel (dat aanstaande vrijdag in De Loop staat) zie je de 8 gemeenteraadsleden die de komende jaren gaan schrijven over de actualiteiten in onze stad. En daarover mag jij dan weer jouw mening geven. Dat doen we op die manier al sinds 2007. Het enige verschil in deze nieuwe reeks Onze Helmondse politici is dat iedere partij 2 raadsleden mocht aanwijzen om de 6-wekelijkse column te schrijven.  
De nieuwe ploeg betekent ook dat we afscheid nemen van 3 columnisten. We bedanken Jochem van den Bogaard, Nathalie Peijs en Pieter Vervoort voor hun columns in de afgelopen jaren.

9 reacties:

Ik vermoed dat we één van deze 8 kunnen doorstrepen.

Beantwoorden

@Roland op donderdag 2 juni 2022 om 14:30:

Dat zal Manfred toch niet zijn?

Beantwoorden

Beste Helmondse Politici

Niet schrijven !!

Geen woorden maar daden

Beantwoorden

Raadslid FvD in Helmond in opspraak, nadat hij foto zou hebben gedeeld waarop Rutte als nazi staat afgebeeld
HELMOND – Manfred Smol, raadslid voor Forum voor Democratie in Helmond, zou op een schaduwaccount op Twitter onder meer afbeeldingen hebben gedeeld waarop Mark Rutte en Hugo de Jonge nazi-kostuums dragen. Dat meldt Omroep Brabant donderdag na onderzoek.

Wat moeten wij hiermee, dit gaat toch nergens over

Beantwoorden

@ Harrie:

Ben eens eerlijk: verrast je dit nu echt? Volgens alle Groen Links-bashers is er vast niets aan de hand. Fatsoen moet je doen, maar alleen wanneer het je uitkomt. Te triest voor woorden dat dit soort lui in de raad zitten. ‘Voor de mensen opkomen’ enzo. Tuurlijk.

Beantwoorden

Oh wat errug. Niet dus. Gewoon grappig bedoelt en heel normaal wat heel veel mensen wel herkennen in Rutte.
Puur laf politiek spel om zoiets op te blazen en hoog op te spelen
Terwijl er echt serieuze haat en kwaadspraak richting FvD of PVV is.
Ook de reageerder hier laten zich weer kennen als provocateur en polariseerders

Beantwoorden

@ Andre

Ik lees op de weblog vooral heel veel haat richting Groen Links. Waar je kwaadspraak richting FvD leest zie ik niet zo. Het voorspelbaar rellerig politiek bedrijven levert vaker spottende reacties op, zo ook van mij. Ik zou precies zo reageren als andere partijen op deze manier denken bij te dragen aan een fatsoenlijk debat.

Beantwoorden

@Andre op donderdag 2 juni 2022 om 17:16:

Gewoon grappig bedoeld ja? Belediging en bedreiging zijn in Nederland nog steeds strafbare feiten dus dit moet wel uitgezocht worden.

Beantwoorden

@Andre op donderdag 2 juni 2022 om 17:16:

Manfred heeft zelf ingezien dat zijn positie onhoudbaar was geworden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *