Buiten is het 0 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.431 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vandaag heeft Sandra Stijkel bekend gemaakt dat zij de raadsfractie van Senioren 2013 verlaat en een overstap maakt naar de VVD-fractie. Senioren 2013 wordt daardoor een eenmansfractie.
De fractie van de VVD kreeg 5 zetels na de raadsverkiezingen in 2014 en stijgt nu dus naar 6.
Sandra Stijkel zag bij Senioren 2013 te weinig toekomstperspectief. “Ik stond zelf mede aan de wieg van deze partij en heb mij daar met hart en ziel voor ingezet. Maar ik merkte dat de basis onder de partij te smal werd, ook door het vertrek van een groot aantal leden. Het gaat mij uiteindelijk om de idealen waar ik me hard voor wil maken en ik denk dat de komende tijd beter vanuit de VVD-fractie te kunnen doen. Het partijprogramma van de VVD komt op veel punten overeen met dat van Senioren 2013, dus de keuze was snel gemaakt.”
VVD-fractievoorzitter Cor van der Burgt is blij met de uitbreiding. “Vooral omdat we er met Sandra Stijkel een sterk raadslid bij krijgen met een scherp profiel. Daar wordt onze fractie sterker van.”
Vanuit de VVD-fractie wil Sandra Stijkel zich niet alleen hard maken voor specifiek de ouderen, maar ook aandacht blijven vragen voor de veiligheid in onze stad. “Vooral de veiligheid rondom basisscholen was voor mij de afgelopen tijd een belangrijk speerpunt. En daar blijf ik ook vanuit mijn nieuwe partij op hameren!”

5 reacties:

Ach,geeft niets.De politiek in Helmond was al niet serieus te nemen.

Beantwoorden

Linksom of rechtsom, uiteindelijk is het allemaal van het zelfde pluche-verwarmende gedoe.

Beantwoorden

@Dan op woensdag 14 december 2016 om 10:38:

Niet meer serieus nemen deze mevrouw.Hield op dit weblog vurig pleidooi mbt besteding WMO overschot.Stapt nu probleemloos over naar de VVD die hier mede verantwoordelijk voor is.Je zal er maar op gestemd hebben.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Sandra.
Met dit vertrek is het aantal raadsleden van Senioren 2013 qua aantal gehalveerd. Maar qua inzet, energie, betrokkenheid en kennis van zaken is er nu minder dan een kwart over. Ik ben een beetje benieuwd of Frans Mol nu een beetje meer gaat doen, maar ik ben bang dat ik het antwoord al weet. Triest.

Beantwoorden

Zetel PER DIRECT inleveren Sandra want je bent met misleiding van vele kiezers op die stoel terechtgekomen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *