46reacties

Wil jij gratis een grappig boekje?

De Helmondse ziekte door Jef de JagerDe tweede druk van het boekje met Helmondse moppen is verschenen. De eerste druk was zo snel uitverkocht dat Jef de Jager geen andere keus had dan zijn boek De Helmondse ziekte te laten herdrukken. In vrijwel elke boekhandel in Helmond en omgeving ligt het nu. Tot het weer uitverkocht is natuurlijk. Gezien de komende cadeaumaand en de verkoopprijs van slechts 5 euro een reële kans.

Net als vorig jaar kreeg De weblog van Helmond een aantal exemplaren voor onze bezoekers. Reden is dat het log Grappen en moppen over Helmond voor Jef de Jager als hoofdbron diende.
Omdat Helmonders die reageren, deze weblog maken tot wat de weblog nu is, geven we weer 7 exemplaren gratis en voor niks aan hen weg. Het eerste exemplaar daarvan gaat trouwens naar LB. Als extra aangekondigd voordeeltje voor zijn gemailde en geplaatste foto in het log Vernielingen. De andere 6 gaan naar diegene die hieronder reageren.

Wil jij het boekje De Helmondse ziekte gratis in je bezit krijgen, plaats dan een reactie en zet je mailadres in het daarvoor bestemde hokje “E-mailadres: (Niet getoond bij de reactie.)”. Wacht daarmee niet te lang want we maken dit jaar snel bekend wie er in de prijzen viel.