Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 117045 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

23reacties

PVV wil meedoen aan verkiezingen

De PVV wil volgend jaar maart deelnemen aan de Helmondse gemeenteraadsverkiezingen. De partij is daartoe op zoek naar voldoende geschikte kandidaten die raadslid wil worden. Als die gevonden worden zal de partij van Geert Wilders besluiten deel te nemen. Dat is dus nog niet zeker, 4 jaar geleden gaf de PVV ook aan mee te willen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen, maar dat ging toen niet door.Lees verder »

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.
36reacties

Onderzoek: 1 à 2 extra coffeeshops mogelijk

Realistisch gezien kunnen in Helmond 1 à 2 extra coffeeshops een economisch verantwoorde omzet realiseren. Die conclusie wordt getrokken in een onderzoek dat burgemeester Elly Blanksma liet uitvoeren op verzoek van de gemeenteraad. 
Zouden alle cannabisgebruikers uit het verzorgingsgebied van Helmond (Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Laarbeek, Nuenen, en Someren) hun cannabis uitsluitend in Helmondse coffeeshops kopen, dan zouden dat er 5 kunnen zijn.Lees verder »