21reacties

De weblog kan beter!

De weblog van Helmond kan beter vinden wij. Niet dat we ontevreden zijn. Integendeel zelfs. Maar wij denken dat het altijd beter kan.
Natuurlijk brengen we regelmatig verbeteringen aan of komen met nieuwe mogelijkheden op de weblog. Soms naar aanleiding van een tip of mailtje van een bezoeker, soms omdat we zelf een ingeving hebben.  De weblog van Helmond wil jouw hulp

Maar om de weblog verder te verbeteren vragen we jouw hulp. Want wie weet beter hoe de weblog verbeterd kan worden dan onze bezoekers? In dit log vragen we naar jouw suggesties, ideeën, tips en kritieken wat betreft kleine of grote zaken, gebroken links, (taal)fouten die we maakten, iets dat je stoort of mist, onduidelijkheden, onderwerpen die je mist of juist liever niet meer ziet etc.etc.
Als je naar iets specifieks verwijst, geef dan precies aan waar dit op de weblog staat. Alles mag hieronder genoemd worden. Aan 1 ding willen en zullen we niet tornen: op De weblog van Helmond gaat het over Helmond, maar dat is logisch.
Als jij reageert, zullen wij daarop reageren. Niet elk idee zal natuurlijk (meteen) overgenomen worden. Maar als je ons zegt wat je denkt, weten wij tenminste waar we in de toekomst rekening mee kunnen houden.

Het verbeteren van de weblog willen we ook bereiken door meer Helmonders te laten helpen. Dat kan op vele terreinen. Er zijn er diversen waar je iets aan zou kunnen bijdragen. Denk bijvoorbeeld eens aan het bekender maken van de weblog, fotograferen, onze Hyves, ontwerpen, commerciële zaken en het beheer achter de schermen. Denk je aan iets (heel) anders waarmee je iets wilt bijdragen aan de weblog: super als je ons dat laat weten. Hetzelfde geldt als je niet weet wát je zou willen doen, maar wel graag iets zou wíllen doen. Misschien kunnen we je verleiden tot iets wat op de plank ligt of komt te liggen.
Nadrukkelijk nodigen we je ook uit als je met enige regelmaat een log over een bepaald onderwerp wilt schrijven. Bijvoorbeeld over Helmond Sport, gemeentelijke persconferenties, cultuur, muziek, consumententesten of de wijk waar je woont.
Alles gaat op basis van vrijwilligheid, niet te verwarren met vrijblijvendheid. Veel tijd hoeft het niet te kosten, met een paar dagdelen in de maand kun je al iets wezenlijks bijdragen. Technische kennis is voor de meeste taken niet nodig, als je kunt mailen ben je al een heel eind.
Is je interesse gewekt om eventueel zo’n taak op te pakken, dan horen we dat het liefste via een mailtje naar [email protected]. Geef daarin aan wat je zou willen doen, wat je achtergrond op dat gebied is en een indicatie van de tijd die je er aan zou willen besteden. Daarna nemen wij contact met je op en bespreken we het per mail, telefonisch en/of in levende lijve met elkaar.