4reacties

Vanaf maandag weer columns van politici


Maandag beginnen we weer met de columns van onze politici. Nadat duidelijk was hoe de hazen in politiek Helmond gingen lopen, zijn we de nieuwe ‘columnistenploeg’ gaan samenstellen. Met trots kondigen wij hen nu aan: Henriëtte Verouden (Helder Helmond), Antoinette Maas (GroenLinks), Berry Smits (Helmond Aktief), Gaby van den Waardenburg (D66), Lonneke Maráczi (SP) en Maarten Janssen (SDOH-Helmondse Belangen). Naar ons idee een mooie mix uit coalitie- en oppositiepartijen en van nieuw en ouder.
De nieuwe ploeg betekent ook dat we om diverse redenen afscheid hebben moeten nemen van 5 columnisten. Nathalie van der Zanden, Mirjam van der Pijl, Ling Ko, Serge van de Brug en Michael Rieter, dank voor al jullie columns die gelukkig vaak tot discussie leidden. Een speciale vermelding verdient Michael Rieter. Want hij was er onafgebroken bij sinds de weblog in 2007 begon met de columns van Helmondse politici.

HenriëtteAntoinetteBerryGabyLonnekeMaarten_LingMaartenMichaelMirjamNathalieOnze Helmondse politiciSergeNieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

Leuk, welkom allemaal! Ik ben benieuwd wie mij op gaat volgen...

hehe, eindelijk is hij weer terug, op naar opnieuw amusment!

Welkom terug Maarten (en de rest natuurlijk welkom)

Jammer dat de wethouder niet blijft schrijven. Beetje binnenkijken in de keuken van het college leek me juist leuk.
Eigen mening vs college mening...

Goed dat hun columns weer komen. Ik ben benieuwd. Veel succes allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: